Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • Česko Jeepers Creepers 2 (viac)
Trailer 1

Tínedžerskí basketbalisti a ich tréneri si to v školskom autobuse hasia po odľahlej ceste, keď ich začne masakrovať krvilačná bytosť s mäsožravým potenciálom. Našťastie sú poruke vyzbrojený farmár a jeho syn, ktorí jej s radosťou "dajú na frak". Majú s ňou totiž nevyrovnané účty... (POMO)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (263)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Bennett Salvay: 1. Billy's Abduction ,2. Ancient Blade ,3. The Taggarts Prepare ,4. Minxie's Dream #1 ,5. Creeper Star ,6. Coach Snatchings ,7. Minxie's Dream #2 ,8. Bad News / Taggart Makes Contact ,9. Brain Flossing ,10. Headless Dante Dance / Regeneration ,11. Field Chase ,12. The Taggart / Creeper Faceoff ,13. The Big Battle ,14. Bug Truck Chase ,15. The Creeper Hops Among Us ,16. The Stabbing / End Of Days ,17. Creeper On The Cross ,18. End Titles , ()

Sobis87 

všetky recenzie používateľa

První díl se mi celkem líbil, byl to řemeslně dobře zvládnutý horor s dobře vystavěným napětím a solidní atmosférou. Dvojka je ale neskutečná blitka, která dělá dobře zakončenému předchůdci špatné jméno - atmosféra nefunguje, napětí se nedostavuje, mordy nudí, scénář je vpravdě dementní...no prostě hnus. Pár okamžiků mě ale upřímně pobavilo...ovšem ne záměrně. 30% ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

Dvojka byla trochu jinčí kafe. Bavila mě o několik stupňů víc jak první díl a film rychle nastartuje děsivou atmosféru od začátku a nekončí po celou dobu filmu. Divím se, že právě dvojka je tak kritizována a vyčítánu Salvovi, že se mu dvojka příliš nepovedla. Mně právě přišla o dost zajimavější a s Jeepersem se tu dá seznámit opravdu hodně detailně a zde vůbec nevadí, že se většina děje odehrává pouze ve stojícím školním autobuse. To možná umocňovalo tu bezmoc lidských terčů a konečně tu dojde i na pořádný souboj. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veru tak, Creeper síce nemá charizmu a jeho herecký výkon je spomedzi všetkých postáv asi najhorší, ba čo viac, jeho portfólio útočných pohybov tiež nie je veľmi pestré. Približne v polovici filmu vás už jeho kúsky pomaličky prestanú baviť, podobne ako tvorcov filmu, a tak chtiac - nechtiac prikročíte až k žánru hororovej komédie. Strach je nadobro preč, nastupujú veľmi absurdné momenty vyvolávajúce smiech. Nie každý si môže byť istý, či sa do filmu nepriplietla aj pasáž viac známeho Scary Movie 3. Film tak po hodinke stratí tempo, nasadenie, pestrosť a zvrhne sa na naťahovanú zlátaninku. No a čo sa týka skvelej známej piesne Jeepers Creepers - tak tá v druhom dieli prakticky ani neodznie, hoci sa záhadným spôsobom dostala do uvedenia v záverečných titulkoch. Zvláštne. Že by vystrihli takú perlu na soundtrack. Tomu sa mi ani nechce veriť. ()

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Bohužel nemohu konstatovat takovou spokojenost jako u prvního filmu. Ne že by se jednalo o špatný horor, ale bohužel zajímavost se již vytratila a rozšířením postav (obětí) byl potlačen i pocit sounáležitosti s jejich osudy. Toto by člověk čekal až tak od čtvrtého nebo pátého filmu, ale rozhodně ne u prvního pokračování. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • Film byl nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší horor. (Terva)
  • Interiéry autobusu byly natáčeny v letištním hangáru. (SidneyP)

Reklama

Reklama