Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoznámte sa so študentkou Sam (Hilary Duffová), ktorá v reštaurácii umýva podlahy, snaží sa vyjsť so svojou hroznou macochou a nevlastnými sestrami a zároveň sníva o tom, že odíde na univerzitu Princeton – dokonalé miesto, kde by sa stala princeznou a našla svojho vyvoleného princa. Ale možno už svojho krásneho princa má. Neznámeho priateľa z chatu, s ktorým sa má konečne stretnúť na haloweenskom plese. Sam však spanikári, keď zistí, že jej tajným ctiteľom je najobľúbenejší chlapec na škole. Môže sa niekto taký zamilovať do dievčaťa, ktoré nie je práve „in“? Je možné, aby sa rozprávka stala skutočnosťou? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (238)

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Ples na miestnej strednej škole dá do kopy miestneho playboya a čašníčku, ktorý o sebe ale vôbec netušia a tak sa po plese začína hľadanie vysnívanej lásky. Herecké obsadenie: Ako to v podobných amerických teenage rodinných príbehoch býva tak sú aj hlavné postavy sympatické ale herecky vysoko podpriemerné. Prevedenie: Infantilná zápletka a aj humor. Všetko je strešne vyumelkované a ide to od začiatku do konca v zabehnutých šľapajach. Jediná zápletka je výsmech na úrovni školského predstavenia čo je strašne chabé a potom prichádza presladený koniec. Pocity: Aj napriek všetkému čo som napísal sa na to dá pozerať a dá sa v nedeľu poobede pri tom oddýchnuť bez toho aby ste pri tom zaspali. Viac som ani nečakal. Pridaná hodnota: Popoluška  z Americkej strednej školy. 50% ()

Boss321 

všetky recenzie používateľa

Tisíckrát ohraný příběh o holce, kterou všichni nesnášejí, každý se o ní otírá a hledá svého vysněného "prince"......nakonec samozřejmě vše dobře dopadne, "popelka" (Hilary Duff, která není žádná excelentní herečka, ale za to je moc hezká) získá svého vysněného a zlé maceše se vše vrátí. Přirovnal bych to k novodobému Mrazíkovi. ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Na začiatku sa mi páčili niektoré šteky, na ktorých som sa aj zasmiala (hoci neboli všetky super originálne, situačne boli nasadené skvele), ktoré sa však časom utopili v kilách cukru. Z rozprávok som asi vyrástla, aj keď túto mi odporúčala ešte o 4 roky staršia ženská s bohatými životnými skúsenosťami ako "úžasne milý film" a úplne sa pri tom rozplývala. Holt, každý potrebujeme v živote (a vo filmoch) niečo iné... Chad Michael Murray je síce celkom fešný, Dan Byrd je vyložený sympaťák, Regina King je vždy kočka a Jennifer Coolidge mám rada už od úlohy Stifflerovej "mámy" alias MCBP - ale aj tak mi moderná popoluška nestojí za viac ako 2*. Rozhodovanie je ťažké, lebo som sa neunudila k smrti, ale koeficient bavivosti rýchlo klesal. Prvých 40 minút je fajn, potom už len stále horšia rozprávka. A viete čo? Hilary Duff nemusím. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film by se mi líbil: a) kdyby mi bylo dvanáct (mně ani tak ne), b) kdybych si přála být typická americká teen-blondýna, c) kdybych se rozplývala nad klukama jako je Chad Michael Murray (nic proti němu). Nemůžu si pomoct, ale v rámci tohoto žánru můžu snad jen "Mezi námi děvčaty", "Deník princezny" (pouze první díl) a "Co ta holka chce". ()

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Jeden z hitů mých mladistvých let. Sladká a dobrotivá Hilary Duff a nádherný Chad Michael Murray coby galantní "princ." Je škoda, že tento sympatický krasavec postupem času upadl v zapomnění. Myslím, že kdyby se opět dostal do podvědomí, všichni ti Lautnerové a podobní by se mohli jít zahrabat. Ano, je to typicky americký, dokonale vypadající herec, ideální do komedií. Ale na rozdíl od spousty jiných, se nesnaží působit dojmem šamponovského, plakátového blbečka s rádoby svůdným pohledem typu "já jsem ten nejvíc sexy." Je příjemné se na něj dívat a vypadá, že si ani nehraje na krásného, ač by jistě mohl, a právem. ()

Galéria (93)

Zaujímavosti (14)

  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)
  • Číslo "609" na konci internetové přezdívky Chada Michaela Murraye je kód Princetonu, na který je v celém filmu odkazováno. (HappySmile)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama