Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (288)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu nedocenený film, v ktorom Ritchie prekročil svoj tieň. Vykročil však smerom k oveľa náročnejšiemu publiku, ako to bolo doteraz. Dalo by sa povedať, že film je dokonca európsky-artový. Režisér je to skvelý, to musia uznať aj tí, čo sa v tomto (ne)príbehu stratili, ako scenárista sa pokúsil o výnimočnosť a napriek občasným plytším záberom doplával celkom zdarne do cieľa. Mne práve divnosť (čítaj psychomorbídnosť) tohto filmu vyhovovala a nútila ma premýšľať, nad tým, čo nám celý film hovorí. Netradičný pohľad a prístup ku klasickým gangsterským figúrkam... ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Nebyť poslednej pol hodinky, tak poviem, že tento film bol strata času. Čo sa týka scenáru a celkovej dejovosti, film sa snaží podobať aspoň podľa mňa štýlu 'Fight Club', čo ale brzdí Ritchieho samostatný štýl. Chýba mi tu kvalitnejšie spracovanie pointy, no samotný koniec filmu patrí Ritchiemu ako sa patrí. Navyše som bol milo prekvapený stupňom Stathamovho herectva, no Liotta ho aj tak jednoznačne predbehol. 60%. ()

Reklama

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Guy Ritchie....gangster pojem...ale toto nie je moc "gangsta" film...je to skôr premyslená kriminálka na čele s Jasonom "ten chlapík z Kuriéra" Stathamom, Ray "cool" Liottom, kde hlavné slovo majú dialógy a až potom streľba, a nejaké cool momenty...v závere mi vychádza priemerný film, ktorý drží nad vodou réžia Guya Ritchieho a Jason Statham. ()

anais 

všetky recenzie používateľa

Gangsterka Guye Ritchieho snažící se o nějaký filosofický přesah, možná Lynchovskou nejednoznačnost. A nebo – naprosto zmarněná šance natočit dobrý film se skvělými herci, zdlouhavá, překombinovaná nuda, ve které na vás Ritchie chrlí tolik nápadů a stylů (anime, gangstera, komedie, filosofování), že je těžké se v tom všem orientovat. Nejenže jsem ten film nepochopil, ale málem jsem ho ani nedokoukal. Asi po hodině dívání už jsem měl za sebou asi třikrát pocit, že už to musí skončit, že už uběhly MINIMÁLNĚ 2 hodiny! Do toho se přidával pocit naprosté bezradnosti při scénách typů té s ukradením trezoru – sledujeme v rychlých střizích tři scény, každá se odehrává na jiném místě, v jiném čase, načež se jedna z nich začne odvíjet coby animovaný film, který je chvílemi vidět v nějaké televizi. Tak zbytečnou s trapnou snahu o originalitu jsem ještě neviděl. Divák chápe velmi ztuha. A přitom Ray Liotta je skvělý (jeho scény ze solárka jsou velmi démonické!), a Jason Statham je má taky charisma. Ohromné zklamání, jednu hvězdičku dávám za scénu v níž nájemný zabiják Porter kosí skrz stěny ostatní vrahouny (tady je ten střih vysloveně boží). ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nie je to ani zďaleka taká katastrofa, ako naznačuje absolútny nezáujem publika, takže pokiaľ ste pri niektorých Stathamovkách v minulosti trpeli, Revolver vás bude maximálne iba tak nudiť. Znechutení nebudete mať byť čím. Ja nie som žiaden hard core fanúšik Guya Ritchieho, takže ma jeho priemerný Revolver nemal čím sklamať, keďže som od neho nič neočakával. Po pár rokoch si z neho nepamätám zhola nič, snáď iba prechádzajúce sa hovoriace postavy a pri tom aj zostane. Film sa napríklad páčil Karlovi Rodenovi. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (10)

  • Film sa natáčal predovšetkým v Londýne, ale filmári navštívili aj britský ostrov Man. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (viac)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (viac)

Reklama

Reklama