Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rodine športového trénera Toma Bakera (Steve Martin), jeho ženy Kate (Bonnie Huntová)a ich početného zástupu detí – dohromady ich majú dvanásť – všetko perfektne funguje do okamihu, keď sa rodičia rozhodnú presídliť z vidieka do Chicaga, kde otec Tom získal vysnenú prácu futbalového trénera v špičkovom mužstve. V rovnakej dobe môže urobiť kariéru aj Kate, ktorá napísala o rodine knihu. Ne neočakávane realizované sny doplácajú však podľa svojho presvedčenia deti, a tak sa doteraz súdržné spoločenstvo začne povážlivo rozpadať. Vydrží rodinné puto všetky katastrofy? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ze zacatku to je vcelku v pohode. Deti sice delaj bordel, ale nijak extremne se neprojevujou, obcas to je vtipny a v tom vsem se mota Martin, kterej to ale jakz takz zvlada. Jenze jelikoz film jede podle omletyho schematu, kdy musi dojit na nejaky ty problemy a nasledne velky udobrovani, po case zacnou deticky delat uz moc velkej bordel a zacnou bejt spis otravny, navic si neustale nad necim stezujou a pronasej chytry kecy. Pak uz to bohuzel zadna velka zabava neni. Navic na Martinovi je videt, ze je z toho celkem unavenej, i kdyz se misty porad jeste podari nejakej jeho silenej vyraz. Jinak herecka sestava je docela slusna, Duff je pekna, je tu mladej Superman Welling a hlavne me potesil Kutcher jako vymletej model/herec. Celkem to je tak na ty tri hvezdicky, pulka je zabavna, pulka otravna. ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Příjemná komedie, ale celkově je jen průměrná. Hlavní zápletka je zajímavá a člověk se při sledování rozhodně velmi příjemně pobaví. Steve Martin ve své klasické filmové podobě opět exceloval a představitelé dětí také nehrají vůbec špatně. V komedii je několik opravdu povedených vtipů a scén, prostě příjemný film na sobotní odpoledne. Prostě film o klasické americké rodině, který rozhodně potěší. 60%. ()

Reklama

TylerGage 

všetky recenzie používateľa

rodiná komedie ,která vám ukáže,že 12 dětí na krku mít není žádná prdel.Pan a Paní Bakerovi mají každý svůj životní cíl. Pan Baker chce trénovat prvoligový fotbalový tým a Paní Bakerová chce vydat svojí knížku. Proto se ze svéhio domova přestěhují do města.No a jak to vše dopadne??? podivejte se vy ,ale mě to stalo určitě za to. ()

anomaliana odpad!

všetky recenzie používateľa

Nič ma nedokáže viac "nasrať" ako film ktorý sa tiahne 98minútovou nudou. Pri tomto filme ma nuda donútila poupratovať si celú izbu, aspoň na niečo to bolo dobré. Ako pozadie, aby nebolo ticho. :p Takéto filmy by sa mali zakázať vôbec niekde natáčať..púšťať a celkovo však dávať do obehu, viete čo myslím. ()

Crybaby 

všetky recenzie používateľa

Veľmi úsmevná záležitosť o ktorú sa postaral výborný komediálny herec Steve Martin a suplovali mu ďalší kvalitný herci ako Ashton a Hillary. Celé sa to viezlo na zábavnej vlne a splnilo to účel. K najlepším scénam patrí jednoznačné tá keď futbalový tím vstúpi na Dylanovu oslavu. ()

Galéria (104)

Zaujímavosti (14)

  • Jména dětí od nejstaršího po nejmladší: Nora, Charlie, Loraine, Henry, Sarah, Jake, Mark, Jessica, Kim, Mike, Nigel a Kyle. (HappySmile)
  • Film je založen na opravdovém životě rodiny Gilbrethových. Toto jméno se také několikrát v průběhu filmu objeví: Nora řekne, že je to příjmení její babičky, když hrají děti hru s jablky, a také je to podle ročenky rodné jméno Kate. (HappySmile)
  • Režisér Shawn Levy si ve filmu střihl roličku reportéra, který žádá Toma o vyjádření. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené