Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1 004)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ne tak trapny, jak jsem cekal, ale presto solidni kokotina. Nejvetsi problem filmu je delka, ze zacatku je film docela vtipnej, sice jsou to takovy ty vtipy prehnany, ze jsou tak dementni, az sou nektery slusne vtipny, jenze postupne se tak nak ohrajou a nekdy okolo 50. minuty film prestane bejt vtipnej, takze kdyby trval 70 minut, da se to zvladnout, ale pri skoro 100 minutovy delce to je slusnej problem. Jinak triky jsou az na vyjimky dost divny, ale aspon, ze kulisy se docela povedly a sem tam maj tvurci nakej zajimavej napad. Celkove prumer. ()

salahadin 

všetky recenzie používateľa

Oceňuji odvahu režiséra, že se nechal uvést v titulcích a nepoužil nicneříkající pseudonym. Já bych se pod TOHLE nepodepsal. Pro sledování tohoto filmu doporučuji skupinové kouření marihuany....No comment... pravěky primitivní vtípky? Kdepak, tohle by natočil i Homo habilis - člověk zručný, který je na rozdíl od Chabata............ zručný. Účast novopečeného ruského občana jménem Gérard Gerardovič Depardiev dokazuje, že má asi tolik mozkových buněk jako Putin, tedy standardně asi tolik, kolik je poctivých politiků v Kremlu, někdy i více. Sledovat film o samotě, to způsobí jen: "Grrrrrrrrrr!!" (citoslovce chrápání, nebo vzteku, vyberte si prosím). ()

Reklama

HAL 

všetky recenzie používateľa

Bezmála 15 let jsem tomu vyhýbal, kult RRRrrrr se na mě v podobě hlášek valil ze všech stran, a já velice silně tušil že takovou debilitu bych nemusel přežít ve zdraví. Nakonec to tedy doceala šlo. Dvě lahve vína a ženská společnost na tom ovšem měly nemalý podíl. Ony ty hlášky totiž opravdu jsou docela vtipné, a to nejspíš víc v českém dabingu, a celý ten svět a humor svou absurditou dokáže bavit, když se povede naladít na jeho vlnu (jak říkám, dvě flašky vína)... ale ano, je to strašně debilní. ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

I přes pár zajímavých a vtipných nápadů je tohle jen další stupidní komedie. Je opravdu vidět, že režíroval ten samý člověk, co u Mise Kleopatra, ale právě ta si ještě udržela jistou laťku vkusu, kterou tenhle film zdaleka překročil. 90% je pro mě naprostý odpad a těch pár kladů to nedokáže zastínit. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Nechápu, jak někdo nedokáže ocenit tuhle skvělou komedii. Tohle je prostě jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy viděl. Tolik vtipu a skvělých scén, to jsem už dlouho v žádným filmu neviděl. No prostě nemůžu dát nic jiného než 5 hvězdiček a jestli máte rádi komedie, tak určitě shlédněte tento film a nekoukejte na ostaní uživatele, protože zřejmě nemají mozek :-) Celý příběh je dokonalý, stejně tak prostředí a kostýmy. Ve filmu je tolik hlášek, že si je ani všechny nepamatuji. Jsem taky kámen a nestydím se za to! ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (9)

  • Všechna zvířata ve filmu mají kly, s výjimkou opic. (Milan25)

Reklama

Reklama