Reklama

Reklama

Follower

Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

B3n odpad!

všetky recenzie používateľa

Skupinka mladých vytretých liberálnych čúz sa vydá rozdávať rozumy na výlet medzi "rednecks", ktorými pohŕdajú. Počas výletu si všimnú, že ich sleduje muž v maske. Výlet do lesov sa teda zmení na vyvražďovačku. Nezáživné, nudné, objektívne by to možno vytiahli na tú jednu hviezdičku, ale neskutočne mi liezli na nervy self absorbed, self righteous, entitled, condescending cunts. Eww. Plus vyvražďovačka skončí skôr ako sa poriadne rozbehne. Film trvá len 62 minút, je to tak akurát. Odpad! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že užívateľ "B3n" vo svojom komente film "Follower" úplne presne vystihol. Objektívne neviem či by si ten film tú jednu hviezdu zaslúžil, no poviem aspoň prečo ju dávam ja. Sú dokopy 2 dôvody. V prvom rade mám pocit, že ak film chcel aspoň jednu postavu urobíť trošku zaujímavú tak to bude Sam. Mám pocit, že tam boli nejaké charakterové črty, hoci nie úplne dotiahnuté do niečoho, čo by som nazval dobré. Ale oceňujem snahu. Čo sa ale týka Heather a Riley, tak to sú bez debaty nezaujímavé otravné "čúzy" ako sa povedalo. Druhý bod dávam za časti, kedy je náš vrah v maske dokopy len vrahom v maske. A okrem toho bez dialógov. Škoda, že toto film pochová v momente ako dá pri konci masku dole a začne rozprávať. Všetko čo bolo zaujímavé je razom preč. Plus jeho dôvody... čo k tomu môžem povedať? Inak je toto predvídateľné od A do Zet. Nudné, nezaujímavé, dokopy sa skoro celú dobu nič nedeje a akcia skončí skôr ako začne. Odporúčať to nebudem, lebo nenájdem dôvod, pre ktorý by si to zaslúžilo vašu pozornosť. Proste neskutočne tuctový o ničom thriller, ktorý žiadnym spôsobom nie je lepší ako akýkoľvek iný thriller s podobným námetom. Hodnotenie: D- ()

F.W.Colqhoun 

všetky recenzie používateľa

Small-dick-truck-redneck! Tři dámy s mobily na vandru, s nimi spousta virtuálních a jeden skutečný sledující. Jako storíčko asi průměrné, jako následovník filmů jako Faster Pussycat... Kill! Kill! či Death Proof vyloženě slabé. Jak naznačují dosud dva komentáře, vnucuje se otázka, zda tvůrci zamýšleli zobrazit obě strany konfliktu jako záporné a opovrženíhodné - podle závěru to vypadá, že spíše nikoliv. Ženské postavy jsou ale napsány a zahrány tak strašně, že prokazují girl power vyloženě medvědí službu. ()

Reklama

Reklama