Reklama

Reklama

Zachráňte tigra

  • Česko Zachraňte tygra (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jednej noci Balmani, malá sirota, zachráni tigrie mláďa, ktorého matku zabili bezohľadní pytliaci. Spoločne utečú a vydajú sa na dlhú cestu do odľahlého kláštora Tigrie hniezdo, ktorý Balmani považuje za najbezpečnejšie miesto pre tigrie mláďa. Balmani a Mukti, prenasledovaní pytliakmi, sa snažia prekonať všetky nástrahy, ktoré na nich na ceste čakajú a spoločne zažiť najväčšie dobrodružstvo svojho života: skutočné priateľstvo! (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (6)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Klasická rodinná dobrodružná rutina s hlavným dejovým spojením človeka a zvieraťa. Jediný rozdiel je v etnicite hlavných postáv a v nádhernej scenérii nepálskej prírody. Inak ale v zásade na jedno kopyto s podobnými filmami. 55 % ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Povedený dobrodružný film o netradičním přátelství.Zachraňte tygra se mi ve výsledku líbilo a mrzí mě, že film má několik nedostatků, jenž ho z diváckého hlediska sráží. Je to sympatický film, který má hezký příběh a odehrává se v drsném, ale přesto krásném prostředí. Film určitě stojí za vidění kvůli nádherné kameře a krásným záběrům na nespoutanou přírodu. Pokud chcete své děti vzít na pěkný příběh který se odehrává v přírodě, tak je Zachraňte tygra dobrá volba. ()

Spigi 

všetky recenzie používateľa

Krásné záběry přírody. To je bohuzel vše. Nelogicky dej, tri pribehove linky se setkaji absolutne neverohodne a casove nesmyslne. ()

Galéria (95)

Reklama

Reklama