Reklama

Reklama

Aspirational Slut

Obsahy(1)

Rosemary (Ellyn Jameson) chce lásku, ale nikdy jej to nevychádza. Na radu roznášača pizze (Kenton Chen) sa prestane sústrediť na lásku a radšej sa zameria na divoký náhodný sex. Keď si Rosemary konečne myslí, že jej úloha sexuálne neviazanej ženy vyhovuje, jej nové schopnosti sú podrobené skúške, keď stretne Neda (Jake Nordwind). (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (5)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pätnástotriedna herečka v role ženy, ktorá sa rozhodne šukať všetko, všetky rasy, všetky pohlavia, raz má v rozkroku strčený strapon nejakej lesby, inokedy ona strká strapon nejakému chlapovi  do riti, proste skúša všetky zvrátenosti, no potom pochopí, že možno to nie je ono. Krátke, zbytočné a celkovo o ničom s presahom do nechutnosti. ()

Hopeman 

všetky recenzie používateľa

Pokud si potřebujete něco kompenzovat a ospravedlňovat tak je film určen pro Vás. Jinak je film ve zkratce o tom že "tak dlouho se šuká až se najde (na velikosti nezáleží) ten správně vyhovující kolík" ... nic víc nic míň. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nie som príliš fanúšik krátkych filmov, ale niektoré sa dokážu odprezentovať naozaj skvelou pointou, na ktorú netreba točiť celovečerný film. Aspirational Slut malo zaujímavý námet, tak som bol zvedavý čo sa z toho vykľuje. Pointa je síce na štýl "kto neskúsi, nemá", ale čakal by som rozhodne niečo zmysluplnejšieho... ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Rosemary lezi ve svem byte, vzdych se zlomenym srdcem. Zazvoni zvonek a je to chlapec dorucujici pizzu. Film vam ukaze, co mate delat v zivote jinak. Je to dost podivny film , ale zasmejete se. ()

Zaujímavosti (4)

  • Režisérka Caroline Lindy uviedla, že nápad na tento kraťas dostala po tom, čo dostala kopačky a začala nadväzovať veľa náhodných známostí. Jej cieľom bolo odstrániť zo slova "slut" prvok hanby: "Niekedy potrebujeme oddeliť lásku od sexu, aby sme mohli rásť a meniť sa." (Arsenal83)

Reklama

Reklama