Reklama

Reklama

Soft & Quiet

Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film sa odohráva v reálnom čase. Sleduje partiu žien, ktorá sa vo voľnom čase stretáva a diskutuje o témach, ktoré sú na verejnosti tabu. Pri návšteve obchodu zažijú nepríjemnú udalosť, ktorá navždy zmení ich životy. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (18)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Dcery pro árijskou jednotu nejdřív uskuteční komorní konferenci ve Wannsee se zákusky a kávou v termosce, aby pak nabuzené překročily červenou čáru a prokázaly, že obsah těchto hlav mód Soft & Quiet nedovoluje.. Čtyři natáčecí pokusy zrodily znepokojivou historku, ve které se frustrace překlápí v zoufalství, nenávist ve strach a sebevědomé vůdcovství v submisivní podlehnutí křiku. Poslední sekundy potvrdily předchozí náznaky a já věřím, že v nápravném zařízení si už dobře rostená Kolumbijka s knírkem Johna Leguizama chystá kořenovou zeleninu.. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Vcelku nápaditý a dusný režijní debut, který se zpočátku jeví jako komorní konverzačka, ale časem se přehoupne o stoosmdesát stupňů a do finále dojiždí jako úplně jiný film. Rasismus, xenofobie, namyšlené nány, home invasion, torture a mnohem víc, a to vše v jednom filmu - čím méně prozradím, tím lépe, no každopádně takový mix v mých očích asi úplně na stoprocent nefunguje dokupy a ačkoliv jde o nepříjemný a pamatovatelný zážitek, nejsem si úplně jistý, co chtěl film přesně předat. ()

Reklama

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z filmov natočených na jednu klapku. Partička rasistických frustrovaných kačíc si zmyslí, že ide terorizovať latinoameričanky, či kto to vlastne bol. Mimochodom Luccardi tiež nevyzerá ako prototyp árijskej rasy. Dej jednoduchý, no pracuje so všetkými emóciami, a udrží napätie od začiatku do konca. ()

kkarx 

všetky recenzie používateľa

Tohle je politický film. Taková projekce chování nenávistných liberálů na konzervativce. Kdo nezastává názor, že existuje 356 pohlaví, ten musí samozřejmě být podle filmu i násilný rasista, kterej se schází s obdobně vyšinutými lidmi někde v klubu, kde si na dortíčky malují hákové kříže. To je tak myšlenka, kterou si v sobě máte po skončení filmu nechat. Další film, který má rozdělit lidi na ty hodné liberální a zlé konzervativní. Obzvlášť ironické v době, kdy liberálové páchají jeden atentát za druhým na bývalého prezidenta USA. No nedivím se, když lidi krmí takovými nesmysly. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie medzi "odpadom" a "päticou", snáď nikdy nebalansovalo na tak tenkej hrane, pričom pri tejto myšlienkovej sračke šírenia (polo)právd, pochopím akýkoľvek názor v hodnotení. Režisérka si pri svojom debute berie do papule tému, ktorá nie je až takým tabu, ako sa môže zdať, no zároveň je podaná tak absurdným spôsobom v kabáte rôznych subžánrov, že človek vlastne ani nevie, či to má brať celé vážne. Kadejaké emócie sa človeku honia hlavou, no ten najvýstižnejší dojem, ktorý v človeku tento film zanecháva, je zrejme nedokonalé zachytenie niečoho, čo si zaslúži ďaleko väčšiu pozornosť, no najmä obavy. A dajte do piče ten žáner "mysteriózny".  ()

Reklama

Reklama