Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Čierna komédia o materstve z pohľadu ženy, ktorá sa matkou nikdy stať nechcela. (HBO Max)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

Mimino (2022) 

V úvodných epizódach sa aspoň objavili vtipné scénky, v druhej polovici to už bolo mlátenie prázdnej slamy...záver sa snažil byť príliš seriózny a to bolo v konečnom dôsledku na škodu. Ak by sa celý príbeh niesol v duchu úvodných dvoch epizód mohlo to byť lepšie. ()

The Arrival (2022) (E01) 

Povinne korektný príbeh (hlúpi biely policajti, hlúpa matka, pochopiteľne biela, šéfka policajtov, pochopiteľne žena avšak aby mohla byť hlúpa tak bielej farby pleti, podriadení kuchári, bielej farby pleti a tu, čuduj sa svete jediná kladná postava, afroameričanka, pochopiteľne žena) svojim úvodom relatívne zaujal, naozaj ťažko očakávať ako sa to bude odvíjať ďalej ale tie stereotypné náhody boli síce predvídateľne ale v niektorých momentoch napodiv vtipné. Ale akcent Natashy, úplné dno, ale komediálny nádych to spĺňa. ()

The Seduction (2022) (E02) 

Po scénu so psom z rýchlého občerstvenia to bolo veľmi dobré (aj keď tá poznámka že občas sa aj čiernym ľuďom narodí úplne biele dieťa nikoho nenecháva na pochybách že jediným cieľom liberalizmu globalizmu je v skutočnosti polarizácia spoločnosti) potom to predsa len trochu stratilo tempo ale koncept krátkych epizód je dobrý a seriál ponúka niečo nové, neopozerané a naozaj netuším akým smerom sa to bude uberať, aj keď sa dá vytušiť že sa Tash pokúsi zistiť kto (alebo čo) dieťa vlastne je. ()

The Mother (2022) (E04) 

Najviac potešil asi český dabing na HBO Max, obľúbený slnovrat, opäť natočené pekne ale v deji sme sa príliš neposunuli... ()

The Baby (2022) (E05) 

Čo Ti dáva...chlap žobre svoju manželku lesbičku aby mu dala...aby mohol zaspať. Chlap by sa na tú mrochtu vysral z vysoka a za 45 evri slovenskočeské by si užil so sociálnymi pracovníčkami na toľko spôsobov, koľko by sa mu páčilo...tož realita versus libtdárdne mokré sny. Po solídnom začiatku čoraz väčší úpadok, ale HBO sa to nestalo po prvý krát.Inak s takým obsahom môžu odrbávať asi tak mužov, v úvodzovkách, ako Justin Timberslake...on je tiež Baby aj s LudaKristom... ()

Reklama

Reklama