Reklama

Reklama

Reg je mimoriadne roztomilý pes, bohužiaľ, jeho majiteľ Doug si to nemyslí, a tak sa ho snaží zbaviť. Veľakrát už posadil Rega do dodávky, odviezol ho za mesto, hodil mu tenisovú loptičku, a kým sa havko stihol vrátiť späť, utiekol mu. Reg sa však zakaždým vráti, šťastný, že túto "hru" vyhral. Bohužiaľ, to platí len do dňa, keď ho Doug odvezie naozaj ďaleko. Stratený vo veľkomeste Reg narazí na svorku túlavých psov, ktorí na ulici získali oveľa viac životných skúseností ako on. Spoločne sa im podarí naivnému havkovi konečne otvoriť oči. Pochopí, že Doug sa s ním vôbec nehral, ale celý čas sa ho snažil zbaviť. Reg, ktorému sa práve prevrátil život hore nohami, sa rozhodne vrátiť domov a vykonať tú najhroznejšiu možnú pomstu - odhryznúť Dougovi najvzácnejší prívesok. Spolu so svojimi novými psími kamarátmi sa vydáva na neuveriteľnú cestu naprieč Amerikou, kde na odhodlaných štvornohých priateľov čakajú najrôznejšie prekvapenia vrátane sexu-chtivých sadrových trpaslíkov, hladných orlov, halucinogénnych húb, nekompromisných policajných vlčiakov nosiacich sušienky a zábavnej pyrotechniky. Žiadna z prekážok však nie je taká veľká, aby sa nedala obísť alebo preliezť. Koniec koncov, aj jednoduchá kólia Lassie sa dokázala vrátiť a preto by sa mal Doug začať báť. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 7

Recenzie (242)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Príbeh Psej jazdy je síce vo svojej podstate jedno veľké klišé, ale tejto nálepke sa nijak nebráni. Pracuje s dejom známym zo psích filmov, ktoré sme už stokrát videli, a ohrané klišé paroduje všetkými možnými spôsobmi. Niekedy mu to vyjde, inokedy nie, ale celkovo vo mne pretrvávajú pozitívne dojmy. Aj preto tejto šialenej komediálnej novinke určenej výhradne pre divákov na 18 rokov udeľujem slušných 7,5/10. Ak patríš medzi milovníkov psov a vieš si užiť aj drsnejší, politicky nekorektný humor plný vulgarizmov, poď toho. V opačnom prípade zaraď spiatočku. Viac v recenzii. ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

Z prdu kulička. Člověk by šel do kina, ale neví, co dávají, tak se podívá na program - Vocasy na tripu, co to je? 81%? To by šlo... Vůbec jsem nevěděl, že ten film existuje, takže jsem od něj logicky nic neočekával. Až na nepochopitelný dabing (film od patnácti let promítaný v devět večer, proč?) příjemné překvapení. Film na hranici snesitelnosti vulgarity (kurvy, píči a čuráci létali sem a tam) a fekálnosti, ale kupodivu ji (skoro) nikdy nepřekročil. Ujetá čoklí jízda s šukáním táty trpaslíka, únosem ptákem, tripu na houbách, ukousnutým ptákem a sbíráním hoven na výrobu čokolády... 90% ()

Reklama

Zodd 

všetky recenzie používateľa

Oproti jiné parodii na dětské záležitosti, Méďovi Setha MacFarlana ještě vulgárnější. Nabízí se spousta důvodů, proč tomu nevěřit (vyjma uvedení jen s dabingem, v kinosále jsem byl sám), ale výsledek je výborně vygradovaná dnes již (bohužel) old-school jednohubka, kde sjíždění k občasné sebeúčelnosti neruší. Film s sebou nese i vznešené poselství, které byste u filmu o sprostých čoklech nečekali, ale dává perfektní smysl. Jen škoda, že IMHO se nenašlo místo pro mluvící kočky, ty ve filmu mají no lines. A i když dokážu pochopit použití Miley Cyrus, při oné scéně mě to spíš rušilo, osobně jsem tam chtěl jinou pecku. Lysohlávky jsou gold, cameo Dennise Quaida příjemné překvapení. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

,,Psia jazda" je v podstate roadtrip film, ale so psami namiesto ľudí. Príbeh je veľmi jednoduchý psíček Reggie sa spojí s tromi ďalšími psami, aby našli majiteľa, ktorý ho opustil, a vykonali na neho pomstu. Je to extrémne drsná komédia, ktorá preberá detský koncept hovoriacich psov a napĺňa ho sexuálnymi vtipmi, drogami a neustálymi nadávkami. 7/10 ()

Praxis 

všetky recenzie používateľa

Extrémní množství explicitních výrazů v jemném filmu a roztomilých psíčcích, co jdou zpátky domů, podobně jako kdysi v Neuvěřitelné cestě. Akorát že vůbec. Vy k.ndy chlupatý, za..baný srač.oidi. Je to správně úchylně ujetý a pokud nejste naladěni na tento styl, asi s klidem dáte odpad. Já se náramně bavil, a i když to na pětihvězdu fakt neni, na příjemný večer strávený s vaším mazlíčkem to stačí. Český dabing je tady výjimečně nutností, protože Amíci mají jen fuck stokrát jinak přeskloňovaný. Zato ty naše peprné české výrazy to vážně dobře oživují. Jo a teď si vážně řikám, jak by vypadal podobný film pro "kočkaře". 75% ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (13)

Reklama

Reklama