Reklama

Reklama

Nejhorší spolubydlící

(seriál)
  • USA Worst Roommate Ever
Trailer
USA, 2022, 3 h 57 min (Minutáž: 39–63 min)

Réžia:

Domini Hofmann

Kamera:

Anne Etheridge

VOD (1)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit. (Netflix)

Recenzie používateľa jethrotull k tomuto seriálu (2)

Maratonec (2022) (E03) 

Bol to vychcany hajzel,ale miestami som mu fandil,ked natrafil na tak dementne a sproste obete. Ta Callie je prototyp tupej a sprostej americanky,ktora mu sama vliezla pod nozik. On bol ale tiez tupec,ze si neoveril ci je esta na tomto svete. No a spravodlivost ako vidim funguje ako v Kocurkove. Tie tresty su na smiech. Potom sa nedivim ze je cim dalej viac magorov a hajzlov na svete. ()

Hledá se spolubydlící – 1. část (2022) (E04) 

Tolmko tupych a sprostych ludi najst je fakt umenie. To ze mu naleteli viem pochopit,i ked az ked bol problem tak si nasli udaje koho si vlastne pustili do bytu. Ale mna vytacalo ako sa nevedeli z jednym hajzlom vysporiadat aby vypadol. Mali znamych,priatelov a takisto aj ine nasilne moznosti. Ja viem,je to porusenie zakona,ale seriem na zakon ked ma ten hajzel chce pripravit o byt. Asi mal aj stastie,ze narazil na takychto pokojnych ludi a hlavne hlupe zeny. Velky dobre nasraty robotnik  z najakej fabriky by mu asi inak spocital rebra za neplatenie a narokovanie si dokonca roznych vyhod a veci v byte. Ako dokument zaujimave. ()

Reklama

Reklama