Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna reportérka Diana získala videonahrávku ako dôkaz proti drogovému kráľovi Giancarlovi, ale namiesto usvedčenia ju čaká strach o vlastný život. Ešteže narazí na kuchárskeho majstra Jackieho (Jackie Chan), ktorý je majstrom bojového umenia. Konečne sa Diane môže cítiť aspoň trocha bezpečne, ale jej kazeta sa prenieša v aute s detskými filmami a tak majú zlí chlaci o problém viac. Chaos však nikto nemá extra rád a Diana nepatrí mezi výnimky. Naviac, Jackieho priateľku unesú a to už je Jack poriadne nahnevaný. Je čas zahodiť image kuchára a odhaliť svoje druhé, oveľa bojovnejšie ja... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (98)

Smok 

všetky recenzie používateľa

Týmto filmom ma skromný chlapík Jackie Chan definitívne presvedčil o svojej dokonalosti. Skromný, veselý, inteligentný a mrštný herec v ktorom sa spája pohybové nadanie a zmysel pre humor. Radosť pozerať. Tieto Jackieho akčno - komediálne kúsky sú pre mňa vždy relaxom. Kuchár Jackie mi zas raz ukázal ako sa to robí a jeho scény na stavenisku, alebo napr. v demolujúcom nákladiaku sú nezabudnuteľné. A na koniec samozrejme majstrove obligátne nevydarené scény, na ktorých sa s chuťou zasmeje aj on sám. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

U Chanovek je jeden fakt obrovský problém, že stojí a padají na samotném Chanovi. Nebýt jeho a jeho umění pohrát si se všemožnýma věcma, což dost často stojí za to (zde např. scény na stavbě - míchačka atd.), většina jeho filmů by byla hodně, hodně špatných. I Terč prostě stojí a padá na něm, nikdo jinej (snad až na cyklistu, jehož hraje sám režisér) tu vůbec ničím nezaujme ani na pár vteřin a bez Chana by si ten film zasloužil možná tak jednu hvězdičku. Přesto všechno je to alespoň průměrná oddychová Chanovka, na kterou se dobře dívalo a i mě to dvakrát nahlas rozesmálo. ()

Reklama

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

Z filmu, který měl být dopoledním zpestřením k fádní snídani se vyklubala divoká a vcelku přitažlivá akční jízda Jackieho Chana, který jako vždy nešetří originálními nápady a nejvtipnější choreografií let dnešních i minulých. Na scénu s otevíráním dveří asi už nikdy nezapomenu, scéna jako vystřižená z dob němých grotesek. Takhle jsem se u snídaně už dlouho nebavil, Jackie by měl zůstat u podobně laděných filmů a ne se propůjčovat k Forbidden Kingdom a jemu podobných, takovéto akční komedie mu sluší lépe a vyřádí se v nich nejen Jackie, ale i divák. Krásné tři a půl hvězdičky, o rok starší První rána je přece jen jiné kafčo. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Jackie se zaplete do honičky o videokazetu, o kterou jeví zájem dva zápolící gangy. Opět jsou na řadě perfektní kaskadérské kousky a svou troškou do mlýna přispěje také ciklista a režisér snímku Sammo:-) Na konci nás sice nečeká bitka s bosem, zato se Jackie projede obřím autem po domečku šéfa mafiána:-) 70% ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Fakt divný scenár a réžia, skvelý Jackie a prvý krát som si všimol toho hustého krpca, čo namláti Jackiemu v INŠTINKTE LOVCA (och, ten distribučý názov). Klasická americká Chanovka z čias, keď ešte nebola na svete KRIŽOVATKA SMRTI (ten distribučný názov...). A finále spojené s demoláciou všetkého, čo je po ruke nemôže chýbať... ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (13)

  • Ústřední filmovou melodii s názvem „A Nice Guy“ nazpíval Jackie Chan. V americkém filmovém sestřihu, který je nejkratší, chybí. (Rominator)
  • Keď vtrhne do domu prvý zloduch, je to určite kaskadér. Má totiž krátke čierne vlasy, a nie dlhé blond. (Peter-1307)
  • Režisér Sammo Hung si ve filmu střihl malé cameo. Ztělesnil zde cyklistu, který se zaplete do potyčky na silnici. (SG-1)

Reklama

Reklama