Reklama

Reklama

Bufeťák Jackie Chan

  • Česko Pojízdná kantýna (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (83)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Dvaja kungfácky predavači občerstvenia sa podujmú ochraňovať bláznivú ženskú prenasledovanú gangstermi. Vačšinu filmu zaberajú práve trampoty s tou ženštinou a viac či menej podarené pokusy o humor. Čo sa týka očakávanej akcie, tak až do záverečnej bitky sú to v podstate len občasné fackovačky, ale Jackie s Biaom našťastie pravidelne predvádzajú nejaké tie akrobatické kúsky pre pobavenie ( napr. keď Biao vyskočí z prvého poschodia a dopadne zadkom rovno na betón ) a je tu jeden pekný skok autom. naozajstná zábava sa však rozbehne až vo finále kde si to Jackie rozdá s krpatým búchačom Bennym Urquidezom a výsledkom jej jeden z najlepších zápasov v Jackieho kariére. Ani Biao sa nechce dať zahanbiť a tak metá saltá ako o život. Bizarným detailom je Sammove kučeravé háro, asi strčil hlavu do stroja na výrobu cukrovej vaty. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Sammo Hung Kam bo dokazal, ze je aj rezisersky talent, hoci mne osobne stacilo uz to, co stvara so svojou vahou v kung fu masakroch. Masakroch ako z dobreho uhla pohladu. Klasicka hongkongska zapletka o mafii nesmie chybat, hoci pred kamerou pana Hung Kam Bo zatiénil samotny Jackie Chan. Oplati sa prejst nejako prvu polovicu, druha odsypa brutalne, to uz je ciry masaker : 100 % ()

Reklama

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z radu Jackieho kung-fu komédii tento krát pod taktovkou Sammo Hung Kam-Bo. Nemôžem si pomôcť, ale zasadenie filmu na horúci juh európy mi hlavne spočiatku evokovalo komédie dua Spencer-Hill (vznikalo v zhruba rovnakej dobe). Príbeh je jednoduchučky (to nás netrápi) a slúži viacmenej ako omáčka ku komickým situáciam. Tých je tu celkom dosť vychádzajúcich predovšetkým zo starého známeho elementu: pekná žena a dvaja chlapi. K tomu je pridružená dejová linka v podobe packalského skorodetektíva Mobyho. Mňa moc táto komediálna časť nezobrala a viac som sledoval hodinky než film. Na môj vkus a tu opičárnami celkom šetrilo a hlavne stred filmu mi prišiel dosť prázdny. A aj keď sa to tvorcovia snažili na konci dohnať, dych im viac ako na tri hviezdičky nestačil. Ešte jedna vec ! Biao Yuen s tými popolníkmi na nose vyzerá ako informatici od nás zo školy (asi si začnem dávať pozor). ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Tohle je prostě pecka. Akční superkomedie, kde exceluje známá hongkongská trojka Jackie, Biao a Sammo ... Celé se to odehrává v Itálii (- OPRAVA!! Díky uživateli ANDERSONOVI, je to Španělsko ...), což bylo super. Navíc jsem měl pocit, že koukám na italskou komedii, takže jsem se fakt smál 95% jejich střeštěností a vtípků. Třeba i některý dialogy byly fakt na posrání srandovní. Sice se zde časem docela vytrácí akce, ale vše zachrání řežba na konci, kde shlédneme jeden z notoricky známých soubojů - "the very best figt ever": Jackie Chan versus Benny "Tryskáč" Urquidez. Což je fakt naprostá pecka, tak špičkovej souboj se hned tak nevidí (a to nemyslím žádný otloukání, ale drsný, kontaktní a na tělo jdoucí údery a kopy, protiúdery, protihmaty, taktika, kryty ... mazec!!). Kdyby bylo víc akce, dal bych plnej počet. Jinak tohle je jednoznačně jedna z nejlepších "Chanovek" ... ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Konečne som videl aj tento film s troma najznámejšími čínskymi hercami jednej generácie a musím povedať, že som sklamaný. Hrajú tu totiž troch idiotov, ktorých konanie nedávalo žiadny zmysel. Ani humor ma neoslovil, čo sa mi v chanovkách nestáva. Jediné čo stálo za to, bola záverečná bitka, kde každý ukáže čo je v ňom. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (13)

  • Při natáčení herec Keith Vitali nešťastnou náhodou kopl Jackieho Chana do krku. Poté, co ho zasáhl, poznal vážnost situace a přestal hrát s obavou o Jackieho zdraví. Když to udělal, byl seřván, že měl počkat, dokud režisér neřekl střih, bez ohledu na to, co se ve scéně stalo. (SG-1)
  • Benny Urquidez a Keith Vitali se rozhodli ve Španělsku testovat své bojové umění s místními talenty černého pásku. (SG-1)
  • Sammo Hung Kam-bo se rozhodl natočit film ve Španělsku, protože v domácím Hong Kongu by na sebe hlavní herci na ulicích kvůli své slávě strhávali příliš pozornosti okolí. Důvodem byl také fakt, že ve Španělsku bylo mnohem jednodušší dostat povolení pro natáčení ve městě. (Raztubyl)

Reklama

Reklama