Reklama

Reklama

Lidské zdroje

(seriál)
  • USA Human Resources

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Tenhle spin-off animáku Big Mouth si bere na paškál tvory, kteří zásadně ovlivňují lidské životy. Třeba hormonální monstra, hanbokněžníky a spoustu dalších. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Lidské zdroje (2022) 

Plejáda nadávok a akože vtipných situácii pre fanúšikov Netflixu s intelektom niekde na rozhraní imbecilov a idiotov. Okrem zápasu v boxe v jednej z epizód a dobrom výbere skladieb neuveriteľne trápne. ()

Porod (2022) (S01E01) 

Výstižný komentár Jenda...podobne ako Big Mouth primitívny humor, v tomto seriály ešte o niečo trápnejší. A ako bonus mi ubudli v ten istý deň 4 body na čsfd, asi konečne niekto odstránil botov. Poprípade iba moje komentáre ľudí vytáčajú do nepríčetnosti, ale to by som ich našiel medzi ľuďmi, ktorí mi odobrali bod... ()

Brzo bude po všem (2022) (S01E09) 

Kým pri pohrebe Žida si na zosnulom v Big Mouth Andrew vyhoní, umieranie moslimskej babky je doprevádzané slušnou modlitbou...ale šírenie nenávisti nie je hlavnou úlohou Nicka Krolla a Netflixu... ()

Série 2 (2023) (S02) 

4 hodiny nudy a sprostých nadávok, ktoré pre garbage s inteligenciou na hranici dbility pravdepodobne znamenajú nekorktnú super zábavu a najlepší kultúrny zážitok...Zvyšná polhodina sa skladá s niekoľkých ojedinelých dobrých hlášok, paródií na vysokú školu, americké náboženstvo baseball, naozaj najlepšie je vyderaná asi paródia Smrtonostnej pasce v 10 epizóde ale tá predstava že za toto niekto dostáva plat, nehovoriac o tom že sa to českej odnoži Netflixu oplatilo nadabovať...teda oplatilo, dostať peniaze za to že zo seba robia debilov, tak sa živý mnoho ľudí, ale neskutočných 16 hodnotení dokazuje že tento pokus o satiru a humor má rovnakú sledovanosť ako novoročný príhovor prezidenta Burkiny Faso na Madagaskare... ()

Reklama

Reklama