Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Tvorové z Lidských zdrojů mají už zase plné pařáty a tykadla práce s klienty na Zemi a řeší všechno: od známostí na jednu noc až po románky na pracovišti. (Netflix)

Recenzie (3)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

4 hodiny nudy a sprostých nadávok, ktoré pre garbage s inteligenciou na hranici dbility pravdepodobne znamenajú nekorktnú super zábavu a najlepší kultúrny zážitok...Zvyšná polhodina sa skladá s niekoľkých ojedinelých dobrých hlášok, paródií na vysokú školu, americké náboženstvo baseball, naozaj najlepšie je vyderaná asi paródia Smrtonostnej pasce v 10 epizóde ale tá predstava že za toto niekto dostáva plat, nehovoriac o tom že sa to českej odnoži Netflixu oplatilo nadabovať...teda oplatilo, dostať peniaze za to že zo seba robia debilov, tak sa živý mnoho ľudí, ale neskutočných 16 hodnotení dokazuje že tento pokus o satiru a humor má rovnakú sledovanosť ako novoročný príhovor prezidenta Burkiny Faso na Madagaskare... ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V zásade rovnako funkčné ako prvá séria. Bavilo ma to a hlavne oceňujem tú mieru perverznosti, absurdity a určitého ľudského pochopenia vďaka ktorému sa tam dostávajú celkom uveriteľné emócie. Plus je to také nenásilné pomrkávanie na diváka, že nemusí byť vždy úplný asshole. Asi to svetové problémy nevyrieši ale baví to. A drží si to svoj štandard. Takže to dokáže spríjemniť večer a zároveň to ( vzhľadom na to o akú formu zobrazenia sa jedná) tie moralistické vsuvky zjemňuje a robí ich znesiteľnými. Každopádne emočne nesúrodý a perverzný animovaný The Office. 2.séria 70% ()

Reklama

Galéria (27)

Reklama

Reklama