Reklama

Reklama

Vlajka smrti

(seriál)
  • USA Our Flag Means Death
Trailer
USA, (2022–2023), 8 h 33 min (Minutáž: 23–35 min)

Tvorcovia:

David Jenkins

Hrajú:

Rhys Darby, Taika Waititi, Fred Armisen, Nat Faxon, Leslie Jones, Samba Schutte, Samson Kayo, Ewen Bremner, Joel Fry, Rory Kinnear, Kristian Nairn (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Seriál je volně inspirován skutečnými dobrodružstvími Stedeho Bonneta (Rhys Darby), zhýčkaného aristokrata, který se vzdal svého privilegovaného života a stal se pirátem. Objeví se zde také držitel Oscara Taika Waititi v roli "Černovousa", nejobávanějšího a nejuctívanějšího piráta historie. (HBO Max)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (2)

Vlajka smrti (2022) 

Príjemné spestrenie filmového stereotypu, miestami vtipné viac, inokedy menej ale ako to u paródie býva to čo sa jednému zdá dobré inému pripadá trápne. Ja som sa pri seriály pobavil celkom dobre, najsympatickejšou postavou je Švéd, Stade Bennet je chvíľami pomerne trápny ale ucelený príbeh dokáže vynahradiť tie slabšie miesta, kde sa stráca humor. ()

Pilot (2022) (S01E01) 

Nie je to síce až tak vtipné ako paródia Vikingane ale za šancu to rozhodne stojí, pretože predsa len toto nie je zrovna námet ktorý by sa objavoval často. Najmä posedenie pri čaji sa podarilo, taký milý výsmech viktoriánskemu snobizmu. ()

Reklama

Reklama