Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (210)

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Toto není horor, ale romantická komedie. Potkají se takhle dva v obchodě a presto že nemají zrovna štěstí na vhodné protějšky, je zde velká vášeň a prostě jim to spolu dokonale klape. Možná by to i nakonec vyšlo, kdyby nebyl jeden vyšinutější než ten druhý a nezačali si vzájemně odřezávat kousky od těla. Samozřejmě děj mírně zlehčuji, ale i tak není můj výklad daleko pravdy, neboť slečna svou část zahrála s klidem sociopata a nebyla na tom o mnoho lépe, než záhadný pan doktor. Tempo filmu bylo zpočátku pomalé, ale natolik zajímavé, že jsem zkrátka hltal každou sekundu. Pracně vybudované finále pak bouřlivé a i když zde byla v jistých případech až trestuhodná hororová klišé, pravého fanouška to nemůže odradit. PS: Škoda, že se o něco více nevysvětlila úloha manželky. ()

haluska11 

všetky recenzie používateľa

adam mckay v pozici producenta další VOD žbrndy snad nikoho nepřekvapí. tenhle film se hrozně snaží být american psycho, ale ve skutečnosti je na úrovni realističtějších 50 odstínů šedi. pan seboš předvedl (spíš než dechberoucí) do-zdi-hlavou-mlátící výkon. někomu asi zkrátka víc sekne role edgy sidekicka avengerů, než wannabe hannibal cosplayera. ()

Reklama

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa

winter soldier zere lidi..cubky si dela na pive, obcas na vine..vychutnava si je postupne, nejdriv treba rucicku k obedu a postupne se, se svoji potravou bavi a utuzuje vztah - i nabidne co uvaril aby taky zkusila jak chutna a jak dobre ji udelal..prvni pulka pomalejsi, potom prijde na radu masterchef a je to super, ale dojebe to konec..potesi ze je na streamu 🙏 ()

Crocuta 

všetky recenzie používateľa

Vizuálně vymazlený snímek s vysoce kvalitním soundtrackem, chytrým scénářem a výbornými herci, který ovšem stojí především na suverénně rozvedeném a zpracovaném prvotním nápadu. Daná tématika sice vypadá jako čistá hororová fikce, ale že dnešní doba k podobným poměrům nesměřuje, za to bych věru ruku do ohně nedal... "Fresh" se může každopádně směle zařadit mezi špičku značně bizarních a přitom bezchybně zpracovaných příběhů, po boku titulů jako "Konkurz" nebo "Dokonalost". ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama