Reklama

Reklama

Aziz Ansari: Nightclub Comedian

(relácia)
Stand-up / Komédia
USA, 2022, 29 min

Réžia:

Aziz Ansari

Scenár:

Aziz Ansari

Účinkujú:

Aziz Ansari
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dalším roce plném lockdownů si Aziz na jevišti utahuje ze života za pandemie, karantén, očkovacích certifikátů, vedlejšáků různých celebrit nebo třeba smartphonů. (Netflix)

Recenzie (2)

IZFNP 

všetky recenzie používateľa

Najlepší a najtrefnejší standup na čas korony. Aziz si berie na paškál všetko, s čím sa stretáva bežný človek po roku 2020 a má schopnosť na veci nahliadnuť jednoducho, ale o to údernejšie. Vie diváka prekvapiť, ale zároveň zaujať a donútiť k zamysleniu nad očividným. Tých 30 minút je za mňa dokonalý formát. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Kratucky, polhodinovy, zato vsak velmi vydareny, v uzkom klubovom Comedy Cellar "kruhu" odprezentovany stand-up. Zalozeny viac-menej na pozorovani a analyze skor toho socialneho diania v nasej spolocnosti. Rozhodne nebude vzbudzovat mnoho horunoskeho smiechu. Podla mna vsak Aziz zreje a jeho vystupenia su coraz lepsie. Co sa tyka prace s hlasom, pauz, ale hlavne "delivery"... Ind a krem na pokozku, kolonoskopia Ice-Cuba, korona casy, nezamestnanost a do akych srac**k sme sa dostali i v spolocnosti, hrac americkeho futbalu Aaron Rodgers a lekar Faucci, ci Nicki Minaj ako antivaxeri "slapu" proste na inom algoritme :), vynikajuce poukazanie na to, ako si mnohi "zadovazili" fake-ove covid-pasy, poukazanie na to, ze sa ludia chcu "bavit" a preto ich oslovuju i take individua, akym bol Trump a dalsie...slusne 70% ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama