Reklama

Reklama

Vrahové Kena a Barbie: Zapomenutá vražda

(seriál)
  • USA Ken & Barbie Killers: The Lost Murder Tapes
USA / Kanada, 2021, 4x43 min

Obsahy(1)

Vraždy tří školaček na počátku 90. let minulého století  šokovaly Kanadu. Nyní vrhne světlo na proslulý proces s vrahy šest krabic s dosud neviděnými důkazy. (TV ID Xtra)

Recenzie (2)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Fakt strašný preklad titulu. Vrahovia Ken-A a Barbie? Alebo: Vrahovia KEN a BARBIE? Aj sa tu niekto zamýšľa nad tým čo píše, či len "tak to nejak vypálilo"? Nevadí. Napravíme. Dokument je totiž o vražednom páre, ktorý dostal prívlastok Ken a Barbie, nie obetiach Kena a Barbie. Každopádne, počúvať autentické výpovede plné lží, klamstiev, a následne zisťovať absolútny opak, a teda skutočnosti, ktoré sa zakladajú na pravde, tak to je fakt "zážitok". Veľmi zle sa to miestami so stiahnutým žalúdkom počúvalo. Vrátim sa ale ešte k titulu. Tá druhá polovica názvu: "Zabudnutá vražda" je rozhodne výstižnejšia, ako americké "lákadlo" v podobe nezmyslu: "Stratené vražedné pásky". Ak totiž niekto dúfa, že snáď uvidí nejaké zábery z vrážd, je na veľkom omyle. Nič takého ako autenticity v podobe vrážd, sa určite nedočká. Čo sa ale samotného dokumentu týka, rozhodne nejde a klasicky mdlý, nevýrazný, pásový dokument, ako to má "ID" vo zvyku, i keď od záverečnej epizódy som teda očakával ďaleko viac. ()

mardun 

všetky recenzie používateľa

Vrazedkyne Karla Homolka, po otci Češka s manželem Bernardem opravdu nechutný pár. Film Karla nebyl tak dobrý jako tenhle dokument ID. ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama