Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Andrea majú svadbu. Avšak, už druhýkrát, a preto mala byť táto svadba iná ako v mladších rokoch: malá, rodinná a nenápadná. Organizáciu prenechávajú na svojich svedkov Paulovi a Dane. Ich predstavy sú však od romantickej svadby úplne odlišné. Navyše, počas cesty na predsvadobnú večeru sa stane nešťastie: otec nevesty je unesený mužmi v uniformách NVA (Národná ľudová armáda) - a nie je to žiadna svadobná hra! Semir a Paul okamžite zaradia turbo rýchlosť a začínajú prenasledovanie v ružovej limuzíne. Keď však chcú identifikovať tých, ktorí sú za únos zodpovední, prípad začína byť ešte zložitejší, než sa očakávalo... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (8)

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To co fungovalo v Poplachu na nuda pláži, tedy narážky na Východní Německo a komunismus, už tady působí spíš trapně. Inu, opakovaný vtip... Zbytek je dost bláznivý, do děje se ZASE dostávají atomovky, dálnici nevidíme ani z rychlíku... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • V závěru můžeme slyšet hrát v pozadí píseň „Ohne dich schlaf ich heut Nacht nicht ein“ od Toma Becka, který hrál Semirova (Erdogan Atalay) šestého parťáka Bena Jagera. Jedná se o jeho připomínku. (mar48)

Reklama

Reklama