Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Umierajúci väzeň je oslobodený dvoma neznámymi mužmi počas brutálneho útoku na väzenský transport. Najskôr sa zdá, že tento zločin nemá žiaden zmysel. Semir a jeho šéfka Kim Krügerová si však čoskoro uvedomia, že sa jedná o fanatických oponentov, ktorí sa neboja organizácie RAF, ktorá tridsať rokov otriasala základmi Spolkovej republiky Nemecko. Manželský pár teroristov Christian a Brigitta Lahn sa po 20 rokoch vrátili do Nemecka, aby naposledy bojovali. Semir a Krügerová nie sú len v krížovej paľbe teroristov a BKA, ale musia si tiež uvedomiť, že tajomní lovci sledujú aj svoje osobné ciele... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Semir spolu se šefovou pronásleduje auto na dálnici, ve kterém je uprchlík z vězení... "to je plno kalorií - - - jsem snad tlustá..?!". :)))) Jde o bývalé členy teroristické RAF... "nakonec jde vždy jen o peníze.." ;) ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Když Semir (Erdogan Atalay) pronásleduje Patrika (Paul Lux) v čase 18:27, lze si všimnout, že Semir projde okolo černých kontejnerů se žlutými poklopy, když je však na Semira za chvíli pohled znovu, je zase u nich. (mar48)

Reklama

Reklama