Reklama

Reklama

Turista - Season 1 (2022) (séria)


Epizoda 3 (S01E03)

(epizóda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž je otřesen novými zjištěními o své minulosti a jeho pokrok vezme za své, když stane tváří v tvář záhadné a velmi nebezpečné hrozbě. (HBO Max)

Recenzie (4)

HarryCameron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Recenzia obsahuje SPOILER. Oveľa lepšie ako prvé epizódy. AVŠAK . . .  Už som chcel dať vyššie hodnotenie, ale keď som videl ten nezmysel ( minimálne 150 kilový chlap dostane nožnice do chrbta, železnou tyčou po lebke, spadne do hlbokej - aj keď prázdnej - studne a po tom všetkom odtiaľ úplne sám vylezie akoby nič. . akože WTF ??? ) tak som zmenil názor. To už ten chlap mohol rovno začať prdieť dúhu. Vzhľadom na žáner to považujem za veľký scénaristicky kix. Stále teda len priemer 55%. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z Turistu sa pomaly stáva čierna komédia a tie neustále prirovnaniu k Fargu nie sú vôbec od veci. Ale to nevadí, pretože suché austrálske prostredie si podobnú látku stále pýta. Asi nepochopíme, prečo naša dvojica nedala ranu istoty istému týpkovi, nechávať ho v studni bolo príliš naivné. Ide skôr o menší scenáristický nedostatok, než o zámer ukázať Elliota ako tak trochu blbca. Uvidíme, čo ďalej, do Austrálie sa totiž vyberajú aj ultra záporáci. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tu konecne mame i jeden-dva WTF-momenty a nejaku tu brutalitku. Uchadzajuce. I tie drobne usmevne linie - dalsia policajtka s este vyssou "nadvahou" :) , pilot vrtulniku gembliaci "Usvit vikingov", ci "byvali" znami v zavere a dalsi moment, ktory pozname z "F-ka" - "zbiehanie" sa zaporakov. Zrejme bude v Australii v dalsich dieloch "prehusteno" - trochu blbost, ze sa tlstoch ...hm..z "dola" vysroboval, ci? ...meh  70% ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama