Reklama

Reklama

Narušiteľ

  • Česko Narušitel (viac)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

Zayl 

všetky recenzie používateľa

Béčko jak se patří. Intruder je zasazen do supermarketového prostředí a přináší sebou vše, co takové béčko má obsahovat. Samotný začátek je vcelku nezáživný a není dobrou předzvěstí, že by se snad mohlo jednat s nabývajícími minutami o slušnou zábavu, jenže ejhle, druhá polovina je doslova vizuální výstavka kvalitního gore a o to víc vynahrazuje nepříliš povedenou úvodní část. Chybí tu snad jen charismatičtější vrah a celkové rozuzlení, přesto jsou vraždy natolik kvalitní, že tohle se přejde. Rovněž se nedá upřít snaha o zasazení humoru, který trochu odlehčuje úvodní dění. Intruder je slasher dvou zcela rozdílných polovin, a snad i díky velmi dobré druhé polovině se mi zalíbil. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Asi som sa nechal trocha uniesť...“ Po stránke atmosféry pôsobivá vyvražďovačka. Odohráva sa počas nočnej šichty v supermarkete, kedy sú vedúci, zástupcovia, majitelia, predavači a pokladníčky, konfrontované so šialencom, ktorý ich brutálne zabíja. NARUŠITEĽ je zaujímavý (SPOILER okrem obalu DVD, na ktorom je vycapený ústredný zlosyn SPOILER) tým, že si v ňom menšie úlohy strihli Sam a Ted Raimiovci a ich rodinný priateľ, Bruce Campbell. Neoriginálny scenár, ozvláštnený zaujímavým beznádejným koncom, je zaujímavý najmä pre divákov, ktorí niekedy pracovali v podobnom prostredí (postavy sú vyvražďované „vlastnými“ zbraňami, napr. mäsiar končí zavesený na mäsiarskom háku). ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Intruder je naprostý unikát, je to méně známý film s naprostou hereckou třídou. Raimi brothers, Bruce campbell, Spiegel, Bender. No prostě parádička. Slasher to je jak má být, příjemná atmosféra super herci, vraždy na úrovni(i když ne takovej druh kterej je nechutnej). Film si drží laťku mezi hororem a groteskou, občasné vtipné vsuvky jsou parádní a pobaví, ale přitom to nejsou vyloženě vtipné momenty, ale jsou spíše čenohumorné. Palec nahoru. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Intruder je vyborna vyvrazdovacka pocas jednej nocnej smeny v supermarkete. Strasidelna atmosfera naplno funguje, vrazdi sa vo velkom, takze fundovia hororu si pridu na svoje. Majitel, veduci, zastupca veduceho, pracovnici a predavacky su systematicky likvidovani istym psychopatom. Snimok je zaujimavy aj tym, ze si tu zahral aj isty Sam Raimi /kultovy Evil Dead 1 a2 - spolu s "Ashom" - Bruce Campbellom/. Samotny reziser Scott Spiegel film nielen reziroval, ale aj v nom hral /ako herec moze byt tunajsiemu divakovi znamy z filmov ako Lvi Srdce, Rychlejsi nez Smrt, no a pochopitelne aj Evil Dead 1 a 2/. Ako pikoska sluzi fakt, ze postavy su likvidovane ich vlastnymi zbranami /masiar odvisol na masiarskom haku napriklad/. Pre Hororovych fundov je tento snimok povinna jazda, toto musite poznat, ak sa povazujete za fandu hororov. 89 % ()

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Spiegel vie ako má diváka udržať v napätí. Film je od začiatku rovnako stereotypný ako väčšina hororov až do chvíle, keď sa začnú objavovať prvé obete. A práve tu Spiegel tlačí na pílu viac ako som očakával a najmä aj preto, lebo sa dej odohráva len na jednom a tom istom mieste. Tým je supermarket a samozrejme likvidujú sa v ňom teenageri, čo si myslím nie je nič nové. Pôvodne to bolo za 4* ale prekvapivé rozuzlenie nakoniec plus žart s odseknutou hlavou a príjemný "Happy End" na konci moje očakávania prevýšili. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (11)

  • Aj keď sa dej príbehu odohráva počas jedinej noci, je si možné všimnúť, že sa v obchode pravidelne menia čísla časopisu TV Guide. Film bol totiž natáčaný niekoľko týždňov v skutočnom obchode Bell v Kalifornii po skončení jeho otváracích hodín. (beso74)
  • Aj napriek tomu, že sa na DVD vydaní filmu dostalo meno herca Bruce Campbella až do pozície prvej hviezdy filmu, pravda je taká, že sa vo filme objavuje až v samotnom závere a aj to len na krátku chvíľu. (beso74)
  • Počas predprodukcie sa uvažovalo, že snímku bude režírovať Tobe Hooper. (beso74)

Reklama

Reklama