Reklama

Reklama

Narušiteľ

  • Česko Narušitel (viac)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

choze 

všetky recenzie používateľa

Příjemné překvapení. NARUŠITEL se odlišuje od většiny slasherové produkce především hravostí, slušným množstvím černočerného humoru a velmi kvalitním gore. Dočkáme se tu i nějakého toho osvěžujícího cvičení s kamerou, ale do grotesknosti a zběsilosti o rok staršího SMRTELNÉHO ZLA 2 Sama Raimiho (Scott Spiegel je jeho letitým kamarádem a spolupracovníkem) to má daleko. Spiegel, Raimi a Raimiho brácha Ted si tu také zahrají oběti šíleného vraha a na konci zaskočí na návštěvu i Bruce Campbell jako policajt. Za gag s hlavou rozříznutou vejpůl, kdy na sebe její půlky přesně nepasují, nebo za scénu, kde vrah ubije jednoho z hrdinů do bezvědomí uříznutou hlavou, si to tři hvězdičky zaslouží. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Asi som sa nechal trocha uniesť...“ Po stránke atmosféry pôsobivá vyvražďovačka. Odohráva sa počas nočnej šichty v supermarkete, kedy sú vedúci, zástupcovia, majitelia, predavači a pokladníčky, konfrontované so šialencom, ktorý ich brutálne zabíja. NARUŠITEĽ je zaujímavý (SPOILER okrem obalu DVD, na ktorom je vycapený ústredný zlosyn SPOILER) tým, že si v ňom menšie úlohy strihli Sam a Ted Raimiovci a ich rodinný priateľ, Bruce Campbell. Neoriginálny scenár, ozvláštnený zaujímavým beznádejným koncom, je zaujímavý najmä pre divákov, ktorí niekedy pracovali v podobnom prostredí (postavy sú vyvražďované „vlastnými“ zbraňami, napr. mäsiar končí zavesený na mäsiarskom háku). ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Intruder je naprostý unikát, je to méně známý film s naprostou hereckou třídou. Raimi brothers, Bruce campbell, Spiegel, Bender. No prostě parádička. Slasher to je jak má být, příjemná atmosféra super herci, vraždy na úrovni(i když ne takovej druh kterej je nechutnej). Film si drží laťku mezi hororem a groteskou, občasné vtipné vsuvky jsou parádní a pobaví, ale přitom to nejsou vyloženě vtipné momenty, ale jsou spíše čenohumorné. Palec nahoru. ()

creeper 

všetky recenzie používateľa

Intruder je sympatickým zástupcem subžánru (slasher). Je v něm obsažena nadšenecká hravost. A to jak v práci se slasherovými pravidly, tak i v rámci technické stránky filmu (práce s kamerou a se střihem). Rukopis Scotta Spiegela je v mnohém podobný Raimiho stylu (stejně jako ranným Coenům). Což je pro mne (fandu těchto tvůrců) další plus. Prkennost většiny postav potěší a celková inklinace k slapsticku v kombinaci s povedeným gore je taktéž osvěžující. A Dan Hicks ve své roli září. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Intruder je vyborna vyvrazdovacka pocas jednej nocnej smeny v supermarkete. Strasidelna atmosfera naplno funguje, vrazdi sa vo velkom, takze fundovia hororu si pridu na svoje. Majitel, veduci, zastupca veduceho, pracovnici a predavacky su systematicky likvidovani istym psychopatom. Snimok je zaujimavy aj tym, ze si tu zahral aj isty Sam Raimi /kultovy Evil Dead 1 a2 - spolu s "Ashom" - Bruce Campbellom/. Samotny reziser Scott Spiegel film nielen reziroval, ale aj v nom hral /ako herec moze byt tunajsiemu divakovi znamy z filmov ako Lvi Srdce, Rychlejsi nez Smrt, no a pochopitelne aj Evil Dead 1 a 2/. Ako pikoska sluzi fakt, ze postavy su likvidovane ich vlastnymi zbranami /masiar odvisol na masiarskom haku napriklad/. Pre Hororovych fundov je tento snimok povinna jazda, toto musite poznat, ak sa povazujete za fandu hororov. 89 % ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (11)

  • Píseň, kterou zpívá Randy (Sam Raimi), byla použita ve filmu Evil Dead, který režíroval Sam Raimi. (Chatterer)
  • Aj napriek tomu, že sa na DVD vydaní filmu dostalo meno herca Bruce Campbella až do pozície prvej hviezdy filmu, pravda je taká, že sa vo filme objavuje až v samotnom závere a aj to len na krátku chvíľu. (beso74)

Reklama

Reklama