Reklama

Reklama

Owari no Seraph

(seriál)
  • Japonsko 終わりのセラフ (viac)
Trailer 1
Japonsko, 2015, 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Seraph of the End je postapokalyptický nadpřirozený anime seriál sledující mladého pomstychtivého muže, zatímco se snaží bojovat za přátelství a loajalitu v situaci se zdánlivě nemožnými překážkami. (mikki089)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (2)

Vampire Reign (2015) (S01) 

Owari no Seraph má veľa plusov a bohužiaľ aj mínusov. Plusom je určite kvalita animácie a hudobne ma toto anime tiež potešilo. Prvé diely fakt potešia je tam výborne vytvorený nový svet s novými úžasnými postavami, ktoré zažívajú určité traumy a musia sa všetkému čo sa deje postaviť. Čiže veľkým plusom je vytvorenie nového sveta, kde je čo objavovať a charaktery na začiatku sú svieže pripravené byť zaujímavé, ale bohužiaľ postupom času charaktery a hlavný hrdinovia, alebo všetky postavy trocha blednú a postavy už nie sú také "super a cool" ako boli na začiatku a to je veľká škoda. Začiatok anime je naozaj dobrý a postupne to trocha upadá, ale nie je to až také hrozné, aby som sa veľmi sťažoval. Mínus je samozrejme neschopnosť nastoliť atmosféru zo začiatku, do ďalších dielov a spadnutie do klasického trošku nudnejšieho sypania minút počas sledovania tohto anime. Anime je teda trocha slabším nadpriemernom v svojej konkurencii. ()

Nagoja kessen hen (2015) (S02) 

Nuda to rozhodenie nie je, ale je to slabšie ako prvá sezóna a tak ak mám pravdu povedať trošku pre mňa sklamanie, ale nič čo by sa nedalo dopozerať. Ako vždy má hlavný hrdina ultimátne nebezpečnú schopnosť, ktorá je nebezpečná pre každého po vzore Naruta atď. V prvej sezóne krásne vymyslený svet začína sa rozpadať a postavy sú už absolútne generického charakteru a len občas potešia. Čiže development anime a toho čo malo svojim pozorovateľom poskytnúť sa začína rozpadať a pod "rúškom" noci Vás okradne od toho čo Vás naozaj bavilo hlavne v prvej sezóne na začiatku. Posledné diely poskytujú značnú dávku vzrušenia a čo sa týka akcie som bol spokojný. Koniec je otvorený tak sa možno dočkáme aj pokračovania a dúfam, že lepšieho. Po viacerých stránkach je toto pokračovanie u mňa s výhradami, ale pozrieť sa dá hlavne ak Vás bavila predošlá sezóna. (Hodnotenie 3,5) ()

Reklama

Reklama