Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeri - Season 22 (2021) (séria)


Spoločenstvo stehov (S22E02)

(epizóda)
  • Česko Společnost sešívaných (viac)

Obsahy(1)

V dedine Tamworth Springs nájdu mŕtveho Reubena Toomsa, zakladateľa Spoločenstva stehov, teda ľudí, ktorí podstúpili operáciu srdca. Potom zabijú ďalšiu členku klubu a podozrivých pribúda. Kľúčom k súčasným smrteľným útokom je vražda Violy Deepsdaleovej, ktorá sa odohrala pred piatimi rokmi, A tú musí inšpektor Barnaby vyriešiť ako prvú, len tak odhalí páchateľov súčasných zločinov. Z vraždy Violy bol podozrivý Toby Wagner, a ten sa teraz vrátil späť do dediny oslobodený od všetkých obvinení. Jeho opätovný príchod vedie k veľkým nepokojom. Ako prvého zavraždia manžela sestry zavraždenej Violy. Vražednou zbraňou je upravený šinaj, bambusový meč, ktorý sa používa v japonskom bojovom umení kendó. Keďže kendó je šport, ktorému sa venuje aj Spoločenstvo stehov, šéfinšpektor John Barnaby a seržant Jamie Winter hľadajú motív vraždy medzi jeho členmi. O podozrivých nie je núdza a miestni obyvatelia odhaľujú svoje charaktery. Pri toľkých záhadách a intrigách nie je otázkou, či bude ďalšia obeť, ale kto sa ňou stane. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

tady už se to posunulo trochu dopředu.Dudgeon jakoby nabral dech ale i tak už to není ono.Jestli to teda nebude tím ,že paralelně vysílají i "starého" Barnabyho.Který má v sobě tu staronglickou grácii. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

-Až budete mít někdy pečené kuře, pozvěte si chirurga, perfektně vám ho naporcuje.- Všichni jsou podezřelí, ale jen jeden je vrah. Kromě vražd dojde i na vtipkování, ale trochu mi chyběla Barnabyho břitká improvizace. Téměř vždy, když se do něj některá z postav navezla, mlčel. Ano, mlčeti zlato a možná to byl záměr, jenže mně se více líbí, když protivníka utře, zvláště, ví-li o něm leccos. Jinak jsem spokojen. ()

Galéria (63)

Reklama

Reklama