Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeri - Season 22 (2021) (séria)


Spoločenstvo stehov (S22E02)

(epizóda)
  • Česko Společnost sešívaných (viac)

Obsahy(1)

V dedine Tamworth Springs nájdu mŕtveho Reubena Toomsa, zakladateľa Spoločenstva stehov, teda ľudí, ktorí podstúpili operáciu srdca. Potom zabijú ďalšiu členku klubu a podozrivých pribúda. Kľúčom k súčasným smrteľným útokom je vražda Violy Deepsdaleovej, ktorá sa odohrala pred piatimi rokmi, A tú musí inšpektor Barnaby vyriešiť ako prvú, len tak odhalí páchateľov súčasných zločinov. Z vraždy Violy bol podozrivý Toby Wagner, a ten sa teraz vrátil späť do dediny oslobodený od všetkých obvinení. Jeho opätovný príchod vedie k veľkým nepokojom. Ako prvého zavraždia manžela sestry zavraždenej Violy. Vražednou zbraňou je upravený šinaj, bambusový meč, ktorý sa používa v japonskom bojovom umení kendó. Keďže kendó je šport, ktorému sa venuje aj Spoločenstvo stehov, šéfinšpektor John Barnaby a seržant Jamie Winter hľadajú motív vraždy medzi jeho členmi. O podozrivých nie je núdza a miestni obyvatelia odhaľujú svoje charaktery. Pri toľkých záhadách a intrigách nie je otázkou, či bude ďalšia obeť, ale kto sa ňou stane. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

-Až budete mít někdy pečené kuře, pozvěte si chirurga, perfektně vám ho naporcuje.- Všichni jsou podezřelí, ale jen jeden je vrah. Kromě vražd dojde i na vtipkování, ale trochu mi chyběla Barnabyho břitká improvizace. Téměř vždy, když se do něj některá z postav navezla, mlčel. Ano, mlčeti zlato a možná to byl záměr, jenže mně se více líbí, když protivníka utře, zvláště, ví-li o něm leccos. Jinak jsem spokojen. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

tady už se to posunulo trochu dopředu.Dudgeon jakoby nabral dech ale i tak už to není ono.Jestli to teda nebude tím ,že paralelně vysílají i "starého" Barnabyho.Který má v sobě tu staronglickou grácii. ()

Galéria (63)

Reklama

Reklama