Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeri - Season 11 (2008) (séria)


Dni nevlády (S11E06)

(epizóda)
  • Slovensko Dni bezvládia (viac)

Obsahy(1)

Šéfinšpektor Barnaby a jeho kolega Jones sa musia povinne zúčastniť na výcviku v stredisku civilnej obrany, z čoho má Barnaby len pramalú radosť. Počas cvičenia dôjde k výbuchu na dvore firmy, ktorá sa zaoberá diaľkovou prepravou. Vyšetrovanie vedie veliaci dôstojník Matt Parkes, ktorého syn James je neľútostný obchodník, bezohľadný voči ženám. Napokon prípad preberú Barnaby s Jonesom, čo Barnaby víta ako vyslobodenie z nenávideného cvičenia. Onedlho v neďalekom jazere nájdu mŕtveho muža. Stopy vedú k drsnému Jamesovi, aj keď nie je isté, či by bol schopný aj vraždiť. Ale nie je jediným podozrivým. V Calham Cross totiž bývajú aj čudní mieroví aktivisti, trúchliace matky a cvičení armádni zabijaci. (TV Wau)

(viac)

Recenzie (3)

Jezinka.Jezinka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Hned po narození začal byt sobecký ...", to jsou všechny děti, dělit a vnímat potřeby okolí se člověk učí, ale naštěstí z většiny původně sobeckých miminek nevyrostou sobečtí dospělí. Jen škoda, že ty,  u nichž se to pokazí, nejde nějak eliminovat. ()

Reklama

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vánoce Vánoce přicházejíííí.... světýlka, výzdoba, podkres koled na pozadí zločinu. Já jsem rozhodně spokojená. V babiččině hodnocení Jamieho byla trochu cítit zášť, otce(ů) mi bylo líto. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama