Reklama

Reklama

Tegami bači - Reverse

(séria)
Japonsko, (2010–2011), 8 h 20 min (Minutáž: 20 min)

Predloha:

Hirojuki Asada (komiks)

Kamera:

Acuho Macumoto

Hudba:

Kunihiko Rjó

Hrajú:

Mijuki Sawaširo, Jui Horie, Nana Mizuki, Kazuja Nakai, Mami Kojama, Susumu Čiba, Džun Fukujama, Juka Komacu, Hideo Išikawa, Ajumi Fudžimura, Jú Kobajaši (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(25)

Recenzie (3)

SonGokussj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co se nám zlepšilo? Lag brečí každý třetí díl. (aspoň v prvních 2/3. Pak už zas každý díl. I dvakrát... Ke konci je na zabití), Niche a její legenda, Noir (Gauche) a jeho minulost, Roda, Temná atmosféra, Silvetta je taky trochu odolnější, prostor dostane více bojů a akce a v hloubce děje si budete libovat. O dost lepší pocity než u první série. I tak se toho dá však dost vytknout. (Počínaje ustavičným pláčem...) Slabé 4*, takže 70% ()

JohnyTrava 

všetky recenzie používateľa

Po miernom sklamaný pri prvej sérií som čakal zlepšenie. A ono naozaj prišlo aj keď nie tak ako som predpokladal a bohužiaľ nie po celý čas. Mnoho dobrých momentov je doslova zničených hlúposťami, ktoré kazili už prvú sériu. Avšak príbeh má dostatočné zlepšenie a aj tempo, takže som ho vydržal do pozerať do konca aj keď som si občas plieskal po čele čo nám autori vytvorili. Za ozrejmovací diel hviezdička navyše. // Dovolím si poznamenať, že sa koniec Reverse líši od deja v mange, aspoň čo som rýchlo prebehol // ()

Reklama

Galéria (541)

Reklama

Reklama