Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (239)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Opäť polovičatá sandlerovská komédia, kde Sandler urobil tú istú opakovanú chybu. Keby trocha ubral plyn, keby sa nesnažil byť za každú cenu vtipný aj tam, kde to nebolo treba, bolo by lepšie. Samozrejmosťou boli aj fóry cez čiaru, kedy človeku príde trápne. Inak s rozpočtom 40 miliárd dolárov mohol aj vidlák ako Deeds urobiť niečo väčšie, dejovo mi to prišlo až príliš prázdne na taký "rozpočet". ()

Her0.89 

všetky recenzie používateľa

Typická sandlerovka s obvyklým kýčovitým koncem. Já tyhle typy filmů moc nemusím... vlastně nemusím hlavně toho Sadlera. Ale ne, že bych chtěl shodit celý film jen kvůli Sandlerovi. Pár pěkných okamžiků tam bylo... třeba John McEnroe... "Víš jak, trochu jsem se rozčílil, ale to ty znáš." ;-) ()

Reklama

Menja 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj, nemožem tento film hodnotiť inak ako hovadina. Adam Sandler mi vyslovene liezol na nervy, hoci vo Wedding Singer mi bol fakt sympatický. Winona Ryder hádam ani nehrala, čo našťastie vyvážil John Turturro vo vtipnej roli fetišistického sluhu a Steve Buscemi, ktorý svojimi škuľavými očami nerozoznal vysokú zver od veveričky :-) Jednu hviezdičku si určite zaslúži scénka záchrany mačiek z horiaceho domu, ale inak slabota. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nějaký výherce v genetické loterii bude určovat chod společnosti." Já mám pevný zásady, takže kdyby mi někdo finančně zajistil bezstarostnej život, tak odvážně ohnu páteř a budu si užívat. Je to samozřejmě jen teorie, ale Longfellow Deeds se rozhodl nalézt lidskost v dolarových srdcích akcionářů. To je taky přístup, ale je zoufale neoriginální. Nicméně Deedsovy ztřeštěnosti mě dost bavily a to zejména ve společnosti vyhlášenýho "kliďase" Johna McEnroea nebo hbitýho sluhy s úchylkou pro navlíkání ponožek Emilia Lopeze . ()

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Jednou to příjít muselo, abych byl docela zklamán s filmem ve kterém hraje můj oblíbenec Adam Sandler. Ne že by to bylo úplně špatné to ne ale postrádal jsem tam jistou dávku humoru. Samozřejmně, pár scén vtipných se v tom našlo ale bylo jich opravdu jen málo. Scénář je hodně hloupý ale když se přivřou obě oči, tak se to dá zkousnout. Nevím nic o soukromém životě Sandlera nevím absolutně nic ale nějak takhle bych si ho představoval jako v tomto filmu, jako dobráka, který rád každému pomůže, ale jeń si to myslím, možná je to taky pěknej parchant. Nemohl jsem odtrhnout oči od Winony Ryder. Ta byla naprosto nádherná!!!!I Dost mně potěšili herci jako Steve Buscemi, opět menší rolička Roba Schneidera z Velkýho táty a především tedy výborný John Turturro! Příjemná komedie ale že bych jí musel vidět někdy v brzké době to ani ne. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)

Reklama

Reklama