Reklama

Reklama

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Počas filmu ma najviac pobavilo, keď si dvaja hrdinovia zapálili fajku a vpravom spodnom rohu sa objavil nápis, fajčenie a požívanie alkoholu škodí zdraviu, ešte aj s indickým prekladom. Ináč opäť duchárina – párik je prenasledovaný, pretože manžel dlhuje peniaze, a tak sa s tehotnou ženou ukryjú do osady uprostred poľa. Samozrejme tam straší a žena musí prežiť tri dni, aby zrušila rodinnú kliatbu. Celkom zaujímavý hororík s občasnými ľakačkami, pekne vyzerajúcim hlavným duchom, a atmosférickom pobehovaní po trávnatom poli, odkiaľ niet úniku. Dokonca sa film snaží sprostredkovať divákom niečo o násilí páchanom na ženách a idiotských tradíciách nerovnoprávnosti mužov a žien, z tohto hľadiska je film celkom bohatý, aj keď mňa takéto veci trápia najmenej. Hlavne že aspoň občas vydesil, na hlavnú hrdinku a pozerá dobre a príbeh tiež patrí k tým zaujímavejším, takže na jedno pozretie sa to oplatilo. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

O filmu jsem zhola nic nevěděl. Tak jsem očekával co mi nabídne. A co mi nabídl? Minimum napětí, pár lehce atmosferických scén, pár nefunkčních lekaček, celkem slušnou kameru a nikterak ohromující herecký výkony. To vše zabaleno do ukrutně dlouhé stopáže, která by zasloužila rapidní zkrácení. Potom by to bylo možná stravitelnější. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Sexistickí, sadistickí úchyláci chcú mladé. Až na to, že iba chlapcov, dievčatá hádžu do studne. Celkom predvídateľný, ale atmosférický horor na tému: Žena behá bosá po poli, alebo rodí. Keby sa tam takmer celý čas neplahočili v labyrinte z trstiny či z čoho, tak by to bolo lepšie. A prostredie typu: umývať sa v kýbli, aj to iba sem-tam, spať na akýchsi handrách v chlieve, prípadne zájsť do druhého chlieva vedľa, mi nerobilo dobre na žalúdok. To bol horor sám o sebe. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Tieto divné krajiny niekedy prekvapia, bohužiaľ teraz sa tak nestalo. Natočené je to pekne a hlavné strašidlo  na tú chvíľu čo ho ukázali vyzeralo pekne ale to je asi tak všetko. Dej je dosť divný, chlap má dlhy tak sa idú skryť niekde k známemu, ten má dom v strede obrovského poľa a tam neskôr musí žena prežiť 3 dni aby zlomila kliatbu. Ten dom to  sú skôr len také steny ako v stredoveku ale to je nepodstatné. Nakoniec sa ukáže, že to je celé inak. Strašenia málo a hlavne hrozne slabé, postavy divné a jediná super je hlavná hrdinka na ktorú sa dobré pozerá. Dĺžka je neskutočne dlhá a nedalo sa to vydržať. Ku koncu už som zaspával a čakal na pointu, ktorá musela dôjsť každému. Finále fajn ale to už som o film stratil všetok záujem. U mňa za 2*. ()

Reklama

Reklama