Reklama

Reklama

Madelines

Trailer

Obsahy(1)

Dvaja nadšení vedci pracujú na stroji času, ktorý sa im s pomocou bohatého investora podarí vytvoriť. Madeline (Brea Grant) však pri jeho naprogramovaní urobí chybu, ktorá spôsobí to, že sa každý deň objaví jej replika, ktorá je pripravená vraždiť. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Asi budem divný, no s tými negatívnymi ratingami sa úplne nezhodujem. Nemôžem povedať, že "Madelines" bol vynikajúcim filmom, no mne to úplne zapasovalo do nálady. Prinieslo to niekoľko nových nápadov do témy cestovania časom, pár zaujímavých zvratov a dokonca sa mu nejakým spôsobom podarí skoro všetky vysvetliť spôsobom, že som si povedal, že tomu celkom som schopný uveriť. Pretože s tým čo sa povie to vlastne začne všetko dávať celkom zmysel. Na jednu stranu to všetko môže pôsobiť, že vlastne je treba problém vyriešiť jedným spôsobom, no treba tiež prijať fakt, že je rozdiel medzi Madeline, ktorá strávila v budúcnosti hodinu a 50 dní. Navyše už obklopená ďalšími verziami Madeline, kde každá strávila v budúcnosti o jeden deň dlhšie. Takže dokážem to celé nejako pochopiť a aj prijať. Plus vidieť, že aj keď sú všetko jedna a tá istá osoba, ich charaktery sa postupne budú začínať odlišovať. Jediné čo mi nedáva moc zmysel je finále, kde mi absolútne nie je jasné, čo sa presne udialo. Pretože sa malo stať asi niečo trošku iné. Ledaže... by jedna postava druhú podrazila. Ale nerozumiem prečo by to robila. Ok. Okrem toho si ale myslím, že film ma bavil. Je kreatívny, prináša niečo nové do obohranej témy a hoci spracovanie je trošku repetetívne... tak s tým čo sa odohráva to chápem. Neviem. Mňa tento film bavil. Takže sa podľa toho aj zachovám. Hodnotenie: B ()

Pan.Antonin odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle byl hodně špatný a nudný film. Produkční hodnotou se blíží amatérským snímkům. Z té trošky herců sice chvílema jde vidět, že si hraní užívají, ale divák už pak tolik ne. Přitom potenciál na pár hvězd tam byl, ale to by se to muselo udělat daleko lépe. Tohle si nezaslouží vaši pozornost. Vyhněte se mu velkým obloukem. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Dvaja nadšení vedci pracujú na stroji času, ktorý sa im s pomocou bohatého investora podarí vytvoriť. Madeline však pri jeho naprogramovaní urobí chybu, ktorá spôsobí to, že sa každý deň objaví jej replika, ktorá je pripravená vraždiť. - Brea Grant a Richard Riehle patria medzi moje najoblúbenejšie tváre americkej indie hororovej scény, ale tentokrát ma ich mini film príliš nebavil. Nápad je síce pekný, ale prevedenie je slabé, vraždy sú nasnímané nezaujímavým štýlom a napriek stopáži 78 minút sa to strašne vlečie. Za pozornosť tu teda stojí len podarená synťáková hudba, ale tvorcom to samozrejme odpustím, pretože sa účastnia tolkých hororových projektov, že sa o pár týždňov určite objavia v niečom, čo ma bude baviť viac. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vykradnuté témy v lacnom obale. Pritom tá téma je v podstate vždy dobrá, kto nemiluje cestovanie v čase, lenže to spracovanie bolo také, že pri prvom amatérskom presune som si želal, aby všetci v alternatívnom svete hneď chcípli. Celý dej je navyše sprevádzaný nekonečnými a dlhými rozhovormi o ničom. ()

Kudly4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jako bych právě viděl film od The Asylum. Nehorázně levná sračka, stupidní triky, dementní dialogy, no prostě tohle v roce 2022 vidět nechcete. Nesympatický, neškodný číňánek, je z ničeho nic schopný každý den zabíjet mnoha způsoby svojí frajerku a ještě k tomu rozpouštět těla v kyselině ? No to víš že jo. Kdyby ta blondýna, alespoň ukázala kozy, když už nic. Každopádně, je to naprostá ztráta času a kdybych se na to díval zhulenej, tak dostanu holotrop. (18. hodnocení) ()

Reklama

Reklama