Reklama

Reklama

Michael Patrick Kelly - B.O.A.T.S. - Based On A True Story

(TV film)
  • Nemecko B.O.A.T.S - Based On A True Story

Recenzie (3)

carly 

všetky recenzie používateľa

Album, o ktorom dokument je, je prenádherný. A príbehy za piesňami veľmi zaujímavé. Aj čisto vizuálne je to zážitok. A dohromady je to veľmi príjemná plavba. ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný dokument s dušou. Príbehy za niektorými pesničkami (zo skvelého albumu) veľmi zaujímavé a pekné, Michael ako človek veľmi fajn, pokorný, navyše dokument je plný myšlienok na zamyslenie, no a samozrejme tie prírodné obrazy by vyšli na samostatný 5* dokument. Nedávam ale plný počet z dôvodu, že mi to prišlo krátke, chcel by som prosto vidieť a počuť viac a Patrick objasnil pozadie možno piatich pesničiek a ja by som chcel vedieť o všetkých, aj keď to asi nebolo účelom tohto dokumentu. Bolo to o ňom, jeho živote, pohľade na život a jednoducho o jeho skutočnom príbehu. 8,4/10. ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Nádhera♥️ Paddy je človek s veľkým srdcom, obrovským talentom a veľkou pokorou. Dokument je plný krásnych a hlbokých myšlienok, nových pesničiek, silných príbehov a nádherných prírodných scenérií. Páčilo sa mi, ako rozprával ten príbeh, keď ako malý chlapec pozbieral všetky kvety z hrobov a dal na hrob svojej mamičke a potom po rokoch sa tam vrátil a štedro obdaril každý hrob. Celý dokument je veľmi dojemný a zároveň plný nádeje. Najväčšiu silu má samotný záver. Je odpoveďou na otázku, kam smerujeme. "I'm sailing home where I belong. There is Life Beyond, this is not the End." Paddy má dar z nebies s som vďačná, že sa oň delí s nami. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama