Reklama

Reklama

Vražedná jazda

  • Česko Jízda smrti (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Matt Turner s tvárou Liama Neesona je úspešný americký bankár, ktorý buduje svoju kariéru v Berlíne a snaží sa zladiť náročnú prácu s rodinným životom. Veľmi sa mu to však nedarí. No práve dnes sľúbil manželke, že aspoň odvezie deti do školy. Počas cesty autom po rannom Berlíne mu zazvoní telefón a záhadný neznámy mu oznámi, že pod jeho sedadlom je bomba, ktorá vybuchne hneď, ako sa niekto pokúsi vystúpiť z auta. Ak rýchlo nevykoná požadované úlohy, on aj jeho deti vyletia do vzduchu. Ako dôkaz mu volajúci predvedie niekoľko výbuchov, ktorých obeťami sa stanú nevinní ľudia. Uväznený vo svojom aute a v plnej rýchlosti sa Matt vydáva na zbesilú jazdu mestom, počas ktorej musí plniť čoraz šialenejšie a nebezpečnejšie pokyny. Čoskoro má navyše v pätách políciu. Sám proti všetkým, proti času a proti tikajúcej bombe sa snaží zachrániť svoje deti a zistiť, kto s ním rozohral túto smrtiacu hru. Jediná cesta k vykúpeniu a odplate je tá na plný plyn... (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

Leopard105

Leopard105 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

I kdyby to bylo v Praze natočené, nemohl bych se na to dívat, páč by každá scénka navazující na další scénku by byla vždy natočena na druhé straně Prahy tj. Hlavní hrdina v autě si jede po Barrandovském mostě, další klapka - je v ulici Evropská v Dejvicích a hned další bude magistrála. :D

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

Chromeskull

to není jako Nebezpečná rychlost (i když jsem si to taky myslel). Může normálně zpomalit i zastavit, jen nesmí vstát.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

nanamarak1

Tak jasně, že to není nic sofistikovanýho co tu ještě nebylo, ale to se snad od toho nedalo ani čekat. Tím spíš, že je to už čtvrtá verze toho filmu.

nanamarak1

nanamarak1 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Podle mě to hejtujou kvůli Neesonovi. Asi lidi už nebaví, že hraje pořád to samý. Možná se taky projevuje, jak já tomu říkám, tzv. syndrom váhavého stáda. Lidi by tomu dali třeba 3 hvězdy, ale když vidí to hodnocení, tak dají hvězdy jen dvě, aby nevybočovali.

na príspevok reagoval Wacoslav1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Tak byla tu šance na zajímavou českou verzi. Hlavní roli mohl hrát Jirka Krytinář. Bylo by to o to zajímavější a napínavější, když by byl hlavní hrdina malej a neviděl by přes volant. Jirka už bohužel umřel, takže to bude zase hrát Langmajer:)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Španielska verzia El desconocido bola prvá. Potom to 1:1 skopírovali nemčúri, následne Kórejci, teraz amíci a som zvedavý kedy natočia aj CZ verziu. Vegáč určite napíše nejaký zaujímavý tip na hlavnú úlohu. 😀

na príspevok reagoval vegetol.mp, Leopard105

Reklama

Reklama