Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutočný príbeh dvoch talianskych rodín, ktorých životmi otriasla výmena detí v pôrodnici... Kto sú skutoční rodičia dieťaťa? Tí, ktorí ho priviedli na svet, alebo tí, ktorí ho vychovávajú? Odpoveď na túto otázku museli pred časom riešiť dve talianske rodiny potom, čo ich malé dcérky išli prvýkrát do školy. Učiteľka odprevadila malú Constanzu k matke Marinelly, keďže ju zmiatla nápadná podobnosť dievčatka a jej ďalších dvoch dcér. Omyl sa hneď napravil, no udalosti nabrali rýchly spád. Čoskoro sa ukázalo, že Constanza a Marinella sa narodili v tej istej pôrodnici v ten istý deň a približne o tom istom čase... (RTVS)

(viac)

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Námet veľmi dobrý, ale ak toto je podľa skutočnej udalosti, tak potom by si tí rodičia zaslúžili bejzbolkou po papuli, hlavne tá nosatá cigánka. Čo je to za nápad osrať svoje vlastne dieťa a po rokoch výchovy a lásky ho hodiť do inej rodiny, lebo však rozhoduje kurva dna a nie vybudované vzťahy? Priznávam, že pri tej pizde a jej dementnému mužovi som dostával riadne nervy. Každý, kto sa vcíti do situácie daných rodičov, musí priznať, že nikto by nekonal tak šialene ako oni. Na niekoľko mesiacov sa odpútať od svojej ratolesti, o ktorú som sa staral každý deň posledných 5-6 rokov? Horkosť tohto idiotizmu vo mne záver nevyliečil. ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Krásny film o dvoch rodinách, ktorým vymenili dcérky v pôrodnici a neskôr keď na to prišli, hľadali riešenie, ako to zariadiť, aby boli deti šťastné.  Páčil sa mi jednoduchý pro rodinný štýl tohto talianskeho filmu o dvoch zamenených dievčatách. Odporúčam. 100 bodov za scénar a réžiu. ()

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

Výborný námět. Ale když si člověk uvědomí, že je to podle skutečné události, až z toho mrazí v zátylku, jak těžkou zkouškou si tyto dvě rodiny musely projít. A to nejsou jediné na světě. K takovým omylům občas dochází, bohužel. A následky pak nese hodně lidí. Film byl hezky natočený, herci hráli parádně, ale mě ty italské filmy nějak nejdou pod fousy. Nevím, čím to, ale Italové ve mně nedokáží vzbudit takové emoce, jaké bych od tohoto scénáře očekávala. Nedokáží mne připoutat k ději, k postavám, emočně se do příběhu zapojit. Ale to všeobecně, nejen u tohoto snímku. ()

Reklama

Reklama