Reklama

Reklama

Epizódy(13)

Obsahy(1)

I přes jeho velké snažení, Kouovy nezvyklé dny pod mostem stále přetrvávají. Dělá menší pokroky ve vztahu se svou milenkou Nino, Hoshi se stále považuje za jeho rivala a i obyčejná baseballová hra vede k tomu, že si znepřátelí amazonskou válečnici. Ve své snaze, aby se k němu Nino nastěhovala, si Kou nevede dobře a prohodí si s ní bydlení. Navíc se pod mostem neustále něco děje, takže Kouovo žití je ještě více problematické a ostatní obyvatelé u řeky mu to zrovna neulehčují, jelikož si to užívají. (Jigvell)

(viac)

Recenzie (2)

CerstvySneh 

všetky recenzie používateľa

Mám slabosť pre čudné a netradičné postavy a Arakawa je festivalom takýchto charakterov. V prvej sérii sme sa zoznámili so všetkými obyvateľmi pod mostom, a tak sa druhá séria môže pomaly bezcieľne posúvať.. až na Venušu :) Každopádne, druhá séria ma viac pobavila. Príjemná a milá oddychovka. ()

Palisander 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toto už také dobré nebolo. Zmizla pôvodná zápletka, nový hlavný motív sa nenašiel, takže z toho vychádza blbnutie podivných figúrok, ktoré by sa asi skôr hodilo do kategórie bonusov k prvej sérii. Most väčšinou nehrá žiadnu úlohu. Mohlo by sa to odohrať kdekoľvek, čím to stráca originalitu. Navyše Nino dostáva na môj vkus príliš málo priestoru. ()

Reklama

Reklama