Reklama

Reklama

Escape from Death Block 13

  • Veľká Británia Escape from Death Block 13
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Mick Kovack (Robert Bronzi) sa rozhodol vycestovať z rodného Maďarska a navštíviť USA. Cieľom jeho návštevy je Renda (Nicholas Turturro), ktorý šéfoval jeho mŕtvemu bratovi a podľa zmluvy by mal pozostalej rodine vyplatiť poistku. Ten však platiť nemieni a poštve naňho svoje gorily. Mick však s nimi poriadne zatočí, a tak sa ho Renda zbaví inými prostriedkami, on i jeho muži svorne označia cudzinca za agresora a dostanú ho do nechválne známej väznice Pleasant Hill Penitentiary. Nádej, že sa z nej dostane však stále žije, polícia má podozrenia, že sa vo väznici dejú nekalé veci a Mick im má zaobstarať dôkazy. Netuší, že vo väznici naďabí aj na oveľa zaujímavejšie informácie...Ak to spraví, ocitne sa na slobode. (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Maďarský klon Charlesa Bronsona vo filme s námetom akoby vystrihnutým zo 70. či 80. rokoch. Režisér Gary Jones si asi chcel trochu od hororov a sci-fi oddýchnuť a tak sa rozhodol natočiť akčňák o trochu nechápavom, ale silou poriadne obdareným hrdinom. Výsledkom je nudný a otravný film plný klišé a strašných efektov. Ale posledná štvrtina filmu určite stojí za pozretie a myslím, že aj viacnásobné. Vzbura a útek z väzenia nemajú žiadnu chybu, alebo presnejšie, toľko chýb, až je to nadmieru zábavné. Bronzi a zdatne sekundujúci Hahn sa predierajú dažďom guliek k vytúženej slobode, pričom všade okolo nich kapú dozorcovia i väzni neopísateľným spôsobom. Pre tých približne 20  minút má zmysel tento film vidieť. Pre mňa určite jeden z favoritov na top guilty pleasure za posledných 4-5 rokov. ()

Reklama

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Miklos Kovacs (Robert Bronzi) požaduje od zaměstnavatele svého mrtvého bratra 12 750 dolarů, které mu údajně náleží. Vše nakonec dopadne tak, že místo peněz a cesty domů do Maďarska, končí Mik ve vězení... Film nabídne banální příběh, nevýrazné akční scény a digitální krev. O hereckých výkonech v tomhle kousku nemůže být řeč. Nejlepším hercem na place byla herečka Lyindaa Russell. Diváci to již asi dávno vědí, ale Robert Bronzi by měl pochopit, že z něho novodobý Charles Bronson prostě nebude. Mohl by vystupovat v nějaké westernové show pod širým nebem, ale to je asi tak všechno. ()

Reklama

Reklama