Reklama

Reklama

Zde odtrhněte

(seriál)
  • Taliansko Strappare lungo i bordi (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Autor komiksů, který si svoje svědomí představuje jako mluvícího pásovce, odjíždí s kamarády z Říma a cestou se zamýšlí nad svým životem i vytouženou láskou. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (6)

Zde odtrhněte (2021) 

Posolstvo seriálu je dobré avšak jeho spracovanie, povinne korektné zaostáva za očakávaním. Pravdepodobne však moje nároky na humor či satiru sú vyššie ako u ostatných užívateľov tak aj preto hodnotím podstatne nižšie. Aj keď je pozoruhodné že akonáhle sa objaví animovaná novinka z Netflixu takmer ihneď má 5* hodnotenia, minimálne od troch štyroch užívateľov. Občas od takých, ktorí žiaden film nehodnotili niekoľko mesiacov. ()

Bakteriální step Pluta (2021) (E01) 

Jelikož som prvý Čech, ktorý to na českej filmovej databáze komentuje, tak takto. Áno, ísť na verejné záchody je síce hanba, je tam bordel, špina, ako všade vonku, to neznamená však to  že predtým ako tam vstúpim si musím pichnúť tetanovku...okrem toho dej bol o ničom... ()

Jako stéblo trávy (2021) (E02) 

Veru, čoraz viac ľudí s nostalgiou spomína na detstvo a do tých čias by sa najradšej vrátili...áno vždy boli v škole učiteľky ktoré mali svojich favoritov. Okrem toho Netflix agitka - urážka Ježiša a Boha, šikana, patriarchát, zlý vzťah s otcom u bieleho muža, spomenie sa Hitler a najnovšia novinka zlá sexuálna výkonnosť mužov...predsa len o niečo lepšie ako úvodná epizóda. ()

Rozbité kompasy (2021) (E04) 

Za klimatizáciu vo vlaku by to mohli byť aj 3* ale rasistická poznámka na adresu ľudí bielej farby pleti tú hviezdičku ubrala... ()

Neptej se, nemluv (2021) (E05) 

Spomenie sa, pochopiteľne v negatívnom zmysle slova Ježiš Kristus, v kine sa bozkávajú dvaja chalani a nezabudne sa ani na propagáciu nacizmu, aj keď je to akože myslené ako satira mne to už pomaly pripadá tak akoby jeho opätovný nástup Netflix chcel...aby sa Európa rozdelila a sužovaná vojnou svoj rozvoj pribrzdila. ()

Katarze (2021) (E06) 

Posolstvo po záverečných titulkoch je milé, ale prečo sa tam muselo objaviť ešte aj zosmiešňovanie poslednej rozlúčky s ľudskou bytosťou netuším. ()

Reklama

Reklama