Reklama

Reklama

Chainsaw Man


Sakusen kaiši (E11)

(epizóda)
  • Japonsko Sakusen Kaishi (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Aki potkává ďábla budoucnosti a ptá se ho, za co by chtěl své schopnosti vyměnit. Ďábel mu říká, že pokud mu Aki dovolí přebývat v jeho pravém oku, umožní mu používat své schopnosti. (mikki089)

Videá (2)

TV spot

Recenzie (3)

Kimkong 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začíná odplata za vyhrazení lovců. Makimo hraje vlastní hru a vlastně ani nevíme o co ji jde, neboť drží perfektní poker face. Pár vedlejších postav s novými schopnostmi a démon budoucnosti s schopností na hovno? ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mirrai seiko. Temnota tajného podzemného väzenia a jej oranžovočierna je krásna, kazia ju však tenisky jej zamestnancov. Démon budúcnosti je náruživo nadšený svojimi schopnosťami a neváha sa chváliť ani pred Akim. Uvidí jeho špeciálnu smrť a nechce, aby obetoval niečo zo svojho tela, chce žiť len v jeho oku. Mladý agent Akiho varuje, že veľa riskuje, on sa nestará o to, čo si myslí. Hodená plechovka spraví dobre poetike, rešpektu a priateľstvu. Aki sa klania odchádzajúcemu autu. Čisté Japonsko. Blonďavý alkoholik zasa neváha obviniť Makimu, že mohla zabrániť genocíd agentov. Tá zasa neváha spolupracovať s jedným mafiánskym klanom, aby zničila druhý. Asi tretinu epizódy tvorí akcia, kde sú na predstavení doteraz nepoznaní fiendi v službách agentov. Aki má opäť napínavé momenty a epizóda končí cliffhangerom. Zaujímavá vzťahová a charaktery prehlbujúca epizóda. ()

Reklama

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Obe strany dokončujú prípravy na stretnutie v súboji, avšak jedna z nich má navrch. Yakuza dostáva ponuku, ktorá sa neodmieta - cieľom hunterov je gun démon a ostatné ide bokom. Makima má schopnosť pripomínajúca Death Note, s tým sa už dá celkom pracovať. ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama