Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Moje tlustá svatba na zeměploše (2021) (S01E06) 

Vyrastal som v prísne katolíckej rodine, preto som alkoholik...libtárdny Netflix predstavuje inú žumpu, ale tentokrát si vzali na pretras aspoň zaujímavú konšpiračnú teóriu o plochej planéte Zem... ()

Hon na zvěda (2021) (S01E09) 

Úplne nečakane sa v epizóde mentálne zaostalých jedincov z Netflixu objaví šírenie nenávisti voči kresťanom a to v momente keď v bludisku hady napadnú pápeža, ktorý je člen iluminátov. Niežeby sa tam neobjavil aj moslim v Arafatovej šatke, hovädá z Netflixu však majú radi krky na svojich hlavách a boja sa že by si ich niekto z ISIS vyhľadal...najväčší hnoj aký kedy vznikol bol liberalizmus a ich vlajková loď Netflix. Zlatá komunistická Čína... ()

Série 2 (2022) (S02) 

Čo človeka zamrzí asi najviac že druhú sériu Blow Job nevidela mladá sebavedomá žena, ktorá sa tak strašne ponáhľa vystúpiť z vlaku že musí byť pri dverách prvá. Problém nastane vtedy keď ich nedokáže otvoriť. Mužom je to ukradnuté, nad jej inteligenciou sa iba pousmejú, ale okomentuje to iná žena, že nechápe ľudí ktorí sa tlačia všade prvý, nastúpiť či vystúpiť, ale ani nevedia otvoriť dvere. To je na margo epizódy v ktorej Netflix ľuďom vysvetľuje ľuďom že inteligentnejšií neandertálci boli, ako inak, ženy. Škoda že tento seriál nevidela aj táto neandertálka. Neskutočný stereotyp o konšpiračných teóriach, Muskovi ktorý akože riadi svet (pri tom ním hýbe) a o 99% ľuďoch ktorí nikdy nespravia kariéru. Veru, osud niektorých ľudí je smutný. Pár vtipnejších momentov sa našlo, ale inak podpriemer. ()

Nevinný výlet (2022) (S02E01) 

Bububu kresťanie, bububu zlí biely ujovia, impotentný belosi, silné sebavedomé ženy...a aby to nebol jednostranný Brainwashigtom Liberálny Capitals tak zhruba v 25 minúte je akože aj vtipná poznámka na adresu liberálov...riadny hnoj, skoro ako Gorduličovi poznámky o Fyccovi na nočnej zmene či babičke s Parkinsonom, ktorá má podľa toho liberálneho odpadu spoločnosti tú drzosť predávať na trhu zeleninu vypestovanú vlastnými rukami a nekupuje tú dopestovanú v Nemecku za 3 dni prešpikovanú chémiou...úbohé. ()

Láska v Římě (2022) (S02E04) 

Dokážete si vôbec predstaviť aby liberálny hnoj z Netflixu počas akejkoľvek epizódy akéhokoľvek programu akýmkoľvek spôsobom neurazil katolíkov?  A keď v komentári reaguje človek rovnako a uťahuje si z liberálneho odpadu ľudstva tento hnoj sa ešte aj urazí...všetko je pre liberálov vtipné, pokiaľ to akokoľvek neuráža ich feťáčikov, utečencov, LGBT, mladé silne sebavedomé ženy a feminizmus. A okrem toho ešte.....strašne veľa vecí, akýkoľvek iný názor ako ten ich je pre nich problém. A že vraj kto tu šíri nenávisť.... ()

Moderátor Brett (2022) (S02E05) 

Typpický prístup Netflixu, po 4 epizódach v ktorých urážajú všetkých tentokrát občas urazia liberálov, miléniové dieťa ale predovšetkým top tému táhto ľudí, boj proti hoaxom a fake news, o ktorých vedia iba oni praudu...ale tak ten výsmech politike a spravodajstvu bol doteraz asi najlepším momentom seriálu. ()

Appleton (2022) (S02E08) 

USASR, veru na svete bude dobre až vtedy keď bude stáť burger king v New Yorku jeden rubeľ :-D....a zase stádo liberálnych trotlov dekel na Melmaku a valce v Buenos Fašos of Emerika... ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Reklama

Reklama