Reklama

Reklama

Hitlerův utajený sexuální život

(seriál)
  • Česko Hitlerovo tajné soukromí (viac)
Austrália, 2021, 2 h 44 min (Minutáž: 41 min)

Hrajú:

Adolf Hitler (a.z.)

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Stále nepřestává fascinovat historiky i laiky, ačkoli je už 76 let po smrti. Jeden z nejhorších diktátorů 20. století, Adolf Hitler. O jeho životě, politické činnosti, strašlivých činech byly napsány stohy papírů, natočeny stovky dokumentů. Tato čtyřdílná série se však na děsivého Vůdce dívá ze zcela jiného úhlu pohledu – jako na muže. Jaký byl jeho vztah k sexu? Každá epizoda se zabývá konkrétním obdobím Hitlerova života – od dětství s hrubým a násilnickým otcem a uzurpovanou matkou přes incestní vztah s vlastní neteří až po zálibu v pornografii, sado-masochistických praktikách a pissingu. Poznejte Hitlera ze zcela jiné, utajované stránky. (CS Mystery)

(viac)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (5)

Hitlerův utajený sexuální život (2021) 

Najzaujímavejší výrok historika: "Zaujímavé je, že keby Hitler žil dnes, stal by sa ikonou gayov a komunity SM." Dozvedeli sme sa toho veľa. Bol to vášnivý masturbant s jedným vajcom, z ktorého vyrástol psychopat, pretože jeho otec, čo skapal pri rannom pive, bol ešte väčším psychopatom. Len ten sa nedostal k moci, tak nie je taký známy. A zaujímavé je tiež zistenie, že židovských predkov Hitler takmer určite nemal, podľa dna možno tak pred stovkami rokov sa niekto objavil. Ženské okolo neho páchali samovraždy a napriek tomu, že sa stal z neho skrytý feťák a mnohými neduhmi, ženské po ňom túžili ako po superhviezde. Tak málo stačí, len mať postavenie a rozhoďnožkám je jedno. https://dokumenty.tv/hitleruv-utajeny-sexualni-zivot-hitlerovo-tajne-soukromi-komplet-1-4-dokument/ ()

Body Image (2021) (E01) 

Dosť veľa známych faktov, ale nečakal som niečo iné. Dobré "poznatkovo" s tým, že sa jasne ukazuje, že výchova formuje charakter. Plus degenerácia v koreňoch. No ten foter bol topka. V ďalšej časti o ňom ešte viac. ()

Family Matters (2021) (E02) 

Tvorcovia sugestívne hovoria, že Hitler bol najhorším človekom 20. storočia. A zdôvodňujú prečo. V istom ohľade majú pravdu, ale len z politického hľadiska. Aj to mal veľkého konkurenta Stalina, Mao Ce Tunga a iných "ľudomilov". Hitler bol najhorší jedine v dejinnom presahu a až komercializácii nacizmu ako najväčšieho zla. A osobnostne sám najhorší, vytŕčajúci z davu isto nebol. Len mal to "šťastie", že sa dostal na čelo krajiny, ktorá mohla vyvolať vojny. Takých psychopatov ako on sa rodí denne možno aj tisíc. Len našťastie sú včas eliminovaní, alebo sa "len" stanú sériovými vrahmi niekde na predmestí. Táto časť má ale iné silné atribúty. Skvelá hudba, ktorá sprevádza vyprávača. Vynikajúce odhalenie, aké rodinné degenerované korene a prostredie Hitler mal. No a v neposlednom rade sa odhalí aj jeho židovský pôvod. Asi niečo v sebe mal, ale dozaista to nevieme. No čistým árijcom určite nebol. Hoci, to sme videli na prvý pohľad. ()

Suicidal Maidens (2021) (E03) 

Hitlerove ženy. Všetky zničené a so všetkými mal podivný sexuálny vzťah. Nikto nemôže s istotou povedať, či to je pravda, či sa naozaj nechal neterou ošťať. V minulej časti tí istí tvorcovia povedali, že bol mimoriadne ostýchavý kvôli jednému varlatu a že nebol schopný sexuálneho vzťahu. V tejto časti ale hovoria, že mal normálne sexuálne vzťahy. Síce nie úplne normálne, ale normálne naplnené. Takže istá kontroverzia a varenie z vody tu je. Ale inak zaujímavá časť ako vždy. Dobre ladený komentár v kombinácii so sprievodnou hudbou. ()

X Rated (2021) (E04) 

Bol to voyeur a masturbant. Tak tvrdia. Tvrdia, že aj jedným semenníkom dokázal poriadne chvatať. Pozeral sa cez kukátko na peep show, aby sa mohol ukojiť. Dokonca si vraj v penziónoch platil chlapčekov. No neviem, či už to nie je všetko pritiahnuté za vlasy. Ale keby aj, veď toto práve dnes propagujú ako normálnosť. A historik popisuje obdobie pred Nocou dlhých nožov jasne: "Zaujímavé je, že keby Hitler žil dnes, stal by sa ikonou gayov a komunity SM." Fíha, sú na to hrdí? ()

Reklama

Reklama