Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Posledné miesto, na ktorom by ste sa chceli počas snehovej víchrice ocitnúť je tento zámoček. Bolo to celkom slušné psycho, a ten typ filmu kedy si hneď od začiatku hovoríme: tak tu je neco špatne. A tak aj bolo. Ako zo zlého sna pôsobí partia Indov, ktorí si krátia dlhú chvíľu hrou na súdny proces, kde neváhajú obviniť z vraždy náhodného zblúdilca. Vonku zúri metelica, nie je kam ujsť a začína sa dokazovanie. Padne rozsudok vinný? Koniec ma veľmi nebavil, no zato niektoré dialógy boli zaujímavé: “Keď sa snažíte predať produkt, či je zákazník bohatý alebo chubobý, mladý alebo starý, musíme ho presvedčiť o troch veciach. Prvá. Výrobok kupuje za oveľa nižšiu cenu ako povodne. Druhá. Vlastnia ju všetci bohatí a slávni ľudia na svete. Tretia. Ak ju nebudete vlastniť, ľudia okolo so budú myslieť, že ste chudák. “ “Takže keď to zhrnieme, chamtivosť, závisť a strach z hanby. Takže sa snažíte povedať, že ľudské emócie sú založené na týchto troch princípoch? Myslím si, že ľudia majú veľa iných pozitívnych emócíi.” “Možem Vám povedať tajomstvo? V minulosti bol definíciou čestného muža niekto, kto nikdy nespáchal nič nečestné. A definíciou nevinného bol niekto, kto nikdy nespáchal zločin. Ale tieto definície sa zmenili. Teraz je čestný muž niekto, koho nečestné skutky neboli odhalené. A nevinný je niekto, koho zločin nebol dokázaný. “ ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Oh, Chehre, tak som sa na vás tešila, že som teraz trochu sklamaná. Asi ani nie tak filmom ako mojimi očakávaniami. Čakala som skutočne niečo mysteriózne, neviem, možno si pod tým každý predstavuje niečo iné, ale toto nemá s mysterióznosťou nič spoločné. Príbeh je síce zaujímavý, ale príliš ma nechytil, žiadne očakávania, výsledok mi bol dosť jasný krátko po začatí filmu. Tiež je škoda, že vo filme nevidíme príliš veľa z našich krásnych Tatier, kde to pred dvomi rokmi natáčali na Sliezskom dome. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Toto sa nemalo volať Chehre, ale "Psycho-Cottage"... Po kompozičnej stránke to nebolo vôbec zlé, potenciál tam bol obrovský, ale to neustále tlačenie na pílu a psychopatické maniére obyvateľov kalamitnej usadlosti, to bol podľa mňa dosť extrém, ktorý výrazne ovplyvnil aj celkový dojem z filmu. A celkovo, nechápem, prečo by sa nejaký cudzinec chcel takto rozhovoriť pred skupinkou podivínov, obzvlášť keď očividne nemal čisté svedomie. Ale odhliadnuc do toho, dalo sa na to pozerať, malo to viacero silných momentov. Ale ten záver ... to bol už vrchol všetkého. Škoda toho, lebo inak to malo celkom vysoký potenciál... Takto sotva 3* ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama