Reklama

Reklama

Kuang e hai xiao

Recenzie (6)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejblbějších animal (zvířecích) hororů co je v distribuci pokud nepočítám Asylumovky. Chlápek si objedná dovoz krokodýla co zabil 100 lidí do akvária kde ho chce vystavit po cestě je zemětřesení  a tsunami a krokodýl uteče. Postavy jsou nezajímavé jedna scéna dokonce vykrádá Kořist (2019) od Ajy a krokodýl se objevuje a mizí jak se režisérovi zachce. V jedné scéně je s nimi v zaplaveném baráku v další je  venku ačkoliv ví, že jsou uvnitř některé postavy zabije hned kolem některých propluje a je mu to jedno. Na konci postavy umírají jen kvůli bodycountu ženská přijde o muže rozhodne se sama zemřít ,  chlápek co to z ničeho nic zapíchne. 20 procent ()

Reklama

veverysiak odpad!

všetky recenzie používateľa

Zasa jedna orientálna kravina, kde potomok prehistorických pritrúblych zvieratiek znenazdajky nadobudne IQ 120 a rafinovane kynoží ryžojedov vyznačujúcich sa citeľným stvrdnutím mozgovej hmoty, takmer nič tu nedáva zmysel, takmer nič tu nefunguje, takmer nič nedokázal direktor vytrieskať z úbohých aktérov, ktorých  znemožnil najprv stupídny scenár a potom už všetko, tomuto sa vyhnite. ()

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Nápad dobrý, zpracování už ne.... Levná produkce se projevila.... Do akce se jde od první minuty, nevyužitý potenciál obrovské tsunami. Digi hnus trval asi tak 40 vteřin. Pak přijde na řadu přeživší a plastový aligátor. Pořád se tam něco děje a aligátor to pěkně kosí.... Vizuál aligátora je odbytý a při některých záběrech jde poznat, že se jedná o plastovou napodobeninu...A už vůbec nevím proč vydával zvuk jako rozzuřený medvěd. Celkově jsem se ale nenudil, film má něco přes hodinu, tak to rychle uteklo.... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Hneď od začiatku som vedel, že do mojich obľúbených animal hororov sa tento nedostane, lebo zo všetkých stran sa prejavovala lacnota. To tsunami sa ešte celkom dalo, ale ten krokodíl, hádam aj Asylum by ho spravilo lepšie. No, to preháňam, naozaj tento film vyzeral, ako keby na nom pracovala spoločnosť , ktorá do sveta chrlí napodobeniny veľkofilmov, len tie aspoň v tej špatnosti sú celkom vtipne i keď vraždiace gumené hviezdovky z jedného z posledných filmov z tejto spoločnosti už boli aj na túto spoločnosť trikovo pribehové dno. Preto som spomenul túto medzinárodne preslávenú spoločnosť brakov, lebo aj tu je skoro všetko skopírovane od iných filmov. Najprv to začalo ako film Cunami, len tam zas boli nenásytný žraloci. Potom nejaké scény urputne vykrádali aj Alexandra Aju a jeho korisť, a aby toho nebolo málo, tak pri konci to zabili hláskou o krokodílovi Gustavovi, ktorý bezbranné obete kosil vo filme Po stopách zabijaka. Aj keby by bol film s trikmi schopnejší, moc by to celú situáciu aj tak nezachránilo. Herci sú zas ako často pri filmoch z Azie preafektovaný, príbeh slabo rozvinutý a krvavých scén tu tiež nie je veľa, keď si pomyslím, že tu zabíja legendárny Africký Gustav, malo to mať oveľa väčšie grády. Nič tu nefunguje a len kvoli tomu, že film relatívne rýchlo ubieha, dávam slabé 2*, inak by to bolo ešte podstatne horšie. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama