Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul

(seriál)
  • Japonsko 東京喰種-トーキョーグール- (viac)
Trailer 2
Japonsko, (2014–2015), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

V Tokiu se dějí zvláštní vraždy. Díky důkazům na místě činu policie dospěje k závěru, že za útoky stojí ghúlové. Kamarádi z vysoké školy Kaneki a Hide přijdou s myšlenkou, že ghúlové se mohou převlékat za lidi, a proto je ještě nikdy neviděli. Jenže netuší, že jejich teorie by se mohla stát skutečností, když je jeden z nich napaden. (mikki089)

(viac)

Recenzie používateľa ywo666 k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Šuhaj natočil seriál ktorý stojí za hovno. Hlavný hrdina je uplakaný sráč. Kopec postáb sa chová nelogicky. Až pričasto som sa pýtal sám seba, čo som komu urobil, že to musím pozerať. Každý tu vrieska, preháňa, reve, hádže sa o zem. Katastrofa. Pritom nápad je zaujímavý a na ghoulov v Tokiu som sa tešil. To som ešte ale nevedel, že budú "guilt free". Japonci ešte aj zo zombíkov vedia spraviť gayov. A niektoré scény museli byť robené na LSD, lebo zdraví človek by to nevyprodukoval. ()

√A (2015) (S02) 

Pre mňa o triedu a pol lepšie ako prvá séria. Menej chujovín, viac akcie. Kaneki je prestáva byť sráč a zjedná si rešpekt. Niektoré otravné postavy zmiznú alebo dostanú menší priestor. Niektoré postavy sa polepšia. A hlavne predstavia sa nám nové zaujímavé charaktery. Škoda, že seriál naznačil kopec vecí, ale vyšumeli do stratena. A stále je tam dosť vreštania, plakania a prehnaných ázijských citových výjavov. Ale inak spokojnosť. Silné tri *. Keby doladili pár detailom dal som aj štyri. ()

Reklama

Reklama