Reklama

Reklama

Martyrs Lane

Trailer 1

Obsahy(1)

Malé, desaťročné dievča Leah (Kiera Thompson) žije s rodičmi v starom sídle, v ktorom máva nepokojný spánok, častokrát sa uprostred noci budí na zvláštny hluk a bizarné sny. Jednej noci sa jej objaví záhadné dievča menom Rachel (Sienna Sayer), ktoré ju začne pravidelne navštevovať a odhaľovať kúsky desivej pravdy... (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (7)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Horor, v ktorom nie je ani jedna jediná šanca sa vystrašiť, pocítiť napätie, niečo ťaživého, temného. Vôbec nič, ani ľakačka, ani hnusné tváre typu Juraj Smatana. Toho by som napríklad nechcel stretnúť v noci, vlastne ani vo dne, "děs a hrůza", no v tomto filme nič také neprišlo. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Tato hororová pohádka stojí na rodinném území a na výkonech obou hlavní dětských představitelů, které jsou excelentní. Vše prostupuje atmosféra soužení a úzkosti psychologického thrilleru.  Bohužel když Sarah odhalí své trauma, horor mířící do finále přestane fungovat. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Co tohle jako bylo zápletka ze Řbitova domácích zvířátek natáhnutá do celovečeráku v zetkové verzi nebo co? Tak, že holka žije v chudé rodině jednou sebere matce pramínek vlasů co nosí na krku pak jí ho chce vrátit, ale nemůže ho najít. Mezitím se jí zjevuje  jakási holka co si s ní hraje a dává jí nápovědy kde ho najde. Horor to připomíná zhruba poslední 3 minuty do té doby jen sledujeme ty holky jak si kecají smějou se hrají si a jedna z nich občas krvácí. Film je nudný a táhne se více než nějaké politické debaty minimálně dvakrát jsem to chtěl vypnout jak mě to nudilo nakonec jsem se přemohl a dokoukal to čehož lituji. 0 procent ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Ťažko tomu dať vyššie hodnotenie napriek snahe všetkých protagonistov, nakoľko scénar naozaj neobsahoval ani náznak čo i len o niečo strašidelnejšej scénky. Film, aktuálne na 37% si toto hodnotenie zaslúži, odo mňa má pochopiteľne o jednu menej za dúhovú vlajku s nápisom Pace umiestnenú za vchodom do kuchyne a na ktorú bol záber politicky korektnej kamery nasmerovaný zámerne až príliš často. Tak ale grant na takúto sračku by sa hľadal iným spôsobom ťažko a rovnako tak znižujem hodnotenia všetkým fiomom ktoré obhajujú povedzme nacizmus. Nakoľko sa netočia žiadne vyznieva to tak že znižujem iba fiomom s libtárdnou propagandou. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Holčička, které matka zrovna moc lásky nedává a ani se sestrou to nemá jednoduché, si najde kamarádku-bubáka. Nejdřív se zdá všechno fajn, ale je to jenom zdání. Ono by to zase nebylo tak zlé. Děvčátko v hlavní roli je fajn a její strašidelný protějšek má také svoje momenty. Ani ostatní herci nebyli špatní. Ale je to celé ucourané, vzdor vší snaze film postrádá napětí a pokusy o lekačky nemhou fungovat ani na člověka žánrem nepolíbeného. Předvídatelnost je pak samozřejmostí. Dalo so u toho jakž takž vydržet, ale to je tak vše. 40% ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama