Reklama

Reklama

Invisible Monsters: Serial Killers in America

(seriál)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Dokument spojil příběhy pěti neznámějších sériových vrahů – Teda Bundyho, Johna Wayna Gacyho, Jeffreyho Dahmera, vraha z Green River a BTK. Odborníci na zločin analyzují překrývající se společenské faktory, které těmto vrahům umožnily najít oběti a poté se vyhýbat zajetí. (YumiOkami)

Recenzie (2)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Dokument nie je zameraný čisto na samotné činy, ktoré títo darebáci spáchali, no je aj sondou do ich mysle. Ako vyrastali, ako žili, ako sa správali v spoločnosti, pričom veľmi dôležitým faktorom diskutujúcich je úvaha, či by boli títo (ne)ľudia schopní žiť normálnym životom. Naozaj vydarená vecička určená najmä pre tých, ktorých interesuje ľudská myseľ ako taká, pričom v tomto prípade sa berú na paškál tí najhorší z najhorších. Ďalším dôležitým aspektom, ktorý zohral rolu, bola samotná spoločnosť, ktorá nebola dostatočne obozretná, ba priam by sa dalo povedať, že si o takéto obludy koledovala. Palček hore .. ()

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

jeden z mála true crime dokumentů, který udržel mojí pozornost. každá epizoda nám představila životy pěti nejhorších sériových vrahů ameriky - ted bundy, gary ridgway, john wayne gacy, dennis rader, jeffrey dahmer. dokument začíná v 70. letech a pomocí srozumitelné časové osy se dostáváme až do současnosti. ()

Reklama

Reklama