Reklama

Reklama

Ókami to kóšinrjó

(seriál)
  • Japonsko Ōkami to Kōshinryō (viac)

Série(2) / Epizódy(26)

Recenzie používateľa Palisander k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2008) (S01) 

Hmm, celý čas hľadám dračicu, aby som nakoniec zistil že aj vlčici sa oplatí pozrieť na zúbky ;-). Veľmi zlatá postavička s príjemným štýlom humoru. Prekáračky ma bavili veľmi. Záver už príliš nie, ale napriek tomu pozeralo sa to samo, takže bez váhania pokračujem ďalšou sériou. Hmm2 (:-)): Vraj keby nemala chvost... Aj s chvostom je super, a ten chvost je super aj sám osebe ;-) ()

Season 2 (2009) (S02) 

Po dejovej stránke seriál skĺzol do štandardu, už tam nie je toľko prekvapení a skrytá sila vlčice zostala úplne nevyužitá. Záver klasicky neurčitý, no ako čítam tak predloha tu zďaleka nekončí, čiže toto nie je výčitka, iba konštatovanie. Ale: ONA je jednoducho úžasná! Povahou a vystupovaním asi najreálnejšia anime postava akú som doteraz spoznal. Určite najprirodzenejšia bohyňa široko-ďaleko. A niekedy urobí také oči, že by som si ju najradšej hneď zobral domov. Už len takú niekde naozaj stretnúť. Doki-doki suru :-) ()

Ókami to kohakuiro no júucu (2009) (S02E01) 

Taký normálny nič neriešiaci bonus. Vlčica sa predvedie v niekoľkých zaujímavých polohách. Ale stále to nie je ecchi :-). ()

Reklama

Reklama