Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenzie (114)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Dost mozna nejslabsi dil. Co ale cekat od rezisera, kterej se jmenuje Bota. Hlavni nesympatickej hrdina se tak ruzne mota po meste, ma vidiny, v nichz vystupujou nijak zvlast sexy zensky, neni moc jasny, co se mu zda a co ne, kdo je mrtvej a kdo ne. Takle to vylozene spatne nezni, problem je, ze vysledek vypada tak, ze hlavni hrdina nekam dojde, uvidi nejakou mrtvolu a probere se nekde jinde. Zaver se sice snazi o necekanou pointu, ale ta bohuzel vyzniva dost kokotsky. Takze potesi maximalne ta troska scen s Pinheadem a Kirsty, hrdinkou predeslejch dilu. Vetsinu casu proste nuda bez atmosfery. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Niekto chcel napodobniť geniálnu 5 časť detektívnym príbehom, ale totálne zlyhal na všetkých poliach. Réžia je tak priemerná a nevýrazná, že z toho až rozum stojí. Absolútne nevtiahne do deja, príbeh slabý staviaci iba na záverečnú pointu, žiadne krvavé nechutnosti, málo Pinheada. Zbytočné pokračovanie, ktoré nemôže uspokojiť absolútne nikoho. Ako je možné že tento režisér točí aj ďalšie dve pokračovania?! ()

Reklama

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Scenáristický zmatek, který mě někde po 20 minutách obklopil se nabalobal a nabaloval, ať jsem vůbec nevěděl o co jde. Možná posledních 10 minut něco vysvětluje, ale to peklo (filmové) tu hodinu před tím to nenahradí. Naopak..protože jste někde v první polovině přestali vnímat děj, budete mít z toho guláš ještě větší. Jenže film to je prachbídnej, takže vám to vůbec nebude zajímat. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

V tejto časti sú prehádzané dejové linky a naozaj som sa v tom strácal čo je pravda a čo len fantázia,spravili s toho taký miš-maš. Tento film je veľmi chaotický a scenár ukážkovo dodrbaný. Tomuto filmu chýbalo veľa vecí a spomeniem len tie najpodstatnejšie logika,schopný scenár a krvavosť a hlavne to posledné zamrzí,lebo u hallraisera som bol nato zvyknutý a tu naozaj gore bolo minimalne.Aj triky boli veľmi slabučké.Koncová pointa ozrejmila dianie vo filme a troška prekvapila a bola zaujímavá ale ako celkový zmetený dojem už zvrátiť nedokázala. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Táto spŕška nelogických halucinogénnych sračiek azda nedávala zmysel ani samotnému scenáristovi. Snaha zopakovať koncept Inferna absolútne zlyhala. Opakovať kľúč mizerného filmu je myšlienka sama o sebe idiotská, ale ešte idiotskejšie je mať v talóne postavu Kirsty, Pinheada i celý franchise Hellraisera a nakrútiť takýto nudný triviálny nezmyselný žvást, ktorý nemá v podstate nič spoločné s predošlou sériou (taká kocka je tu iba akousi kulisou). Je len málo sérií, ktoré až tak rapídne išli do sračiek, Hellraiser ale v tejto lige bezpochyby vedie. PS: Rebríček série: H2, H1, H3, H4, ... H8, H10, H5, H6, H7, H9 ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (6)

  • Přestože se jeho podoba objevuje na plakátech k filmu, Pinhead (Doug Bradley) má na plátně méně než 5 minut času. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (gogos)

Reklama

Reklama