Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naďu (Tereza Kostková) a Petra (Tomáš Maštalír) stretávame v čase rozpadu ich manželstiev. Petrov vzťah s manželkou Lenkou (Lenka Krobotová) ochladol dlhým odlúčením kvôli jej práci na misiách v Afrike. Nadin manžel Viktor (Marek Majeský) sa pre zmenu opäť raz „zamiloval“ do mladšej ženy. Nevinná zrážka áut Nade a Petra má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote. Naďa popri práci učiteľky vedie aj hodiny jogy. Peter je po viacerých zdravotných problémoch s chrbticou nútený zmeniť svoj životný štýl a práve joga mu má v tom pomôcť. Peter spoznáva Naďu v jej prirodzenom prostredí a ich vzájomné sympatie sa začínajú prehlbovať. Do rodiaceho sa vzťahu však vstupujú nielen ich deti (2 + 2), ale o slovo sa prihlásia aj bývalí partneri. Začína sa tak bláznivá jazda dvoch neúplných rodín, ktorá bude výzvou nielen pre našich hlavných hrdinov, ale aj pre ich blízkych... pretože všetko sa môže stať. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (100)

Boysor 

všetky recenzie používateľa

No na to že niesom Česko-slovenský fanda filmov a človek (ako ja) vidí v kine po pár rokoch film s Česko-slovenskými hercami tak som si na ňom povedzme že išiel. Áno scenár by sa dal kludne napísať do pár viet a iste niektoré názory si možno vedia protirečiť v priebehu filmu ale vskutku im to vyšlo. Ak by som bol triezvy so serióznym pohľadom prečo filmy česko-slovenské sú v poslednej dobe nevýrazne alebo ako z kopírky ohľadom jednoduchosti deja dal by som 3* ale človek (ako ja) čo také filmy vonkoncom nevidí v kine dam 4*. Prižmúrim teda to očko kvôli aspon tej sympatickej Tereze Kostkovej. (Cinestar Pardubice) ()

domirovec 

všetky recenzie používateľa

Šel jsem do toho s tím, že to bude taková ta moderní, těžce průměrná česká romantická komedie, která mě buď unudí k smrti, nebo naštve její dementní zápletkou či něčím jiným. Zde to tak sice úplně úmorné nebylo, ovšem furt žádná sláva. Zkrátím to - ty dvě hvězdy jsou za Ondřeje Sokola (co se objevil fakt párkrát, ale i tak) a za Tomáše Maštalíra (sympaťák). Jinak nic speciálního. Mohlo to však dopadnout mnohem hůř, takže částečně i klobouk dolů.. :) 2/5 ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Dve zlomené rozvedené srdcia si k sebe postupne aj vďaka životným náhodám hľadajú cestu. Herecké obsadenie: Terezka Kostková a Tomáš Maštalír sú v podstate stávkami na istotu ale obsadenie adolescentného osadenstva sa mi tiež  páčilo a sedelo k daným charakterom. Prevedenie: Vo svojej podstate ide o tuctovú komediálnu drámu ktorých slovenská a česká produkcia chrlí kopu každý rok. Ale oceňujem jednu vec ktorá nie je samozrejmosťou. Vždy sa podobné filmy točia okolo nevery, podvádzania a ľahkej prostitúcie čo diváka ako ja unavuje. Tu je priami romantický ťah na bránu a celé to dáva zmysel a super sa na to pozerá. Jednoducho nepozeráte si čas aby ste vedeli kedy to skončí. Pocity: Zrejme ma to zastihlo v optimálnej nálade lebo sa mi to páčilo. Sympatický herci, pozitívna nálada a uveriteľná zápletka, ktorá nebola pritiahnutá za vlasy. Pôvodne som chcel dať iba lepšie 4 hviezdy ale soundtrack od Paliho Haberu to vyšperkoval na plný počet. Pridaná hodnota: Triviálna komédia s pridanou hodnotou a vynikajúcimi hercami a hudbou. 90% ()

durkes 

všetky recenzie používateľa

Trošku lepšie ako priblbé filmy podľa Evity Urbaníkovej, ale tiež to za veľa nestálo. Prekombinovaný scenár príšerní detskí predstavitelia (až na syna) - plnoštíhla baletka i mladšia verzia Chýlkovej postavy z Dědictvcí boli vybraté zle - obe bez štipky hereckého talentu. Aby som zas len nehanil, miestami aj vtipné scény a film solidne ťahali hlavní predstavitelia - Maštalíř a Kostková, ale celkový dojem z filmu dosť rozpačitý......... Žiaľ, na viac ako dve hviezdy to nevydá. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

A přitom to mohla být úplně normální romantická komedie….žádný zázrak, tuctová, trošku hloupoučká, ale normální romantická komedie. Stačilo se jenom držet na započaté cestě a vykašlat se na rádoby vtipné postavy (Sokol), na vedlejší mikropříběhy, Lenku Krobotovou (nečekal jsme, že v této dimenzi nastane okamžik, kdy jí Tereza Kostková herecky strčí do kapsy), nelogické situace a další neduhy……prostě jenom natočit film o jiskře, která přeskočí u dvou čerstvě rozvedených rodičů….nic víc, nic míň. ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama